2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六)

2020-12-19 中考網

  中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六),希望對同學們有所幫助,僅供參考。

  「I sometimes get up at three or four in the morning and I surf the net.」

  「I often check my e-mail forty times a day.」

  「I often spend more than three hours during one time on the net.」

  「I spend more time in chat rooms(聊天室) than with my 『real-1ife』 friends.」

  Do you know any people like these? They are part of a new addiction(癮) called Internet addiction. Internet addicts spend at least thirty to forty hours online every week. The use of the Internet can be an addiction like drug(毒品) use. People lose control(控制) of the time they spend on the Internet

  For example, one college student was missing for several days. His friends were worried, and they called the police. The police found the student in the computer lab: he was surfing the net for several days straight.

  Studies show that about 6 to 10% of Internet users become addicted. And people worry about the teens because the Internet is changing the playing field for some of them. They spend more time in cyberspace than in the real world of friends and family.

  Is 「surfing the net」 a hobby or an addiction for you? You may have a problem if you have these symptoms(症狀):

  ●You do not go to important family activities or you do not do school work because you like to spend hours on the Internet.

  ●You can’t wait for your next online time.

  ●You plan to spend a short time online, but then you spend several hours.

  ●You go out with your friends less and less.

  ◆根據以上短文內容,然後從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。

  1. What does the beginning of the passage tell us?

  A. How to become an Internet addict. B. What an Internet addict usually does.

  C. Where to find an Internet addict. D. Why to write this passage.

  2 How does the writer describe the addicts』 use of Internet?

  A. It is something like keeping drugs. B. It is a way of producing drugs.

  C. It is like taking drugs. D. It is terrible to imagine.

  3. Why do people worry about the teens?

  A. The teens are wasting too much money.

  B. They used to work on the Internet.

  C. The playing field of the teens will disappear.

  D. More and more of the teens wil1 become addicted to the Internet.

  4. The example in the passage shows that _______.

  A. Internet problems are more serious among college students

   歡迎使用手機、平板等行動裝置訪問中考網,2020中考一路陪伴同行!>>點擊查看

相關焦點

  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(五十三)
    Prepare for an exam   答案:   1. B 細節題。在Peter的計劃中找group meeting可找到星期一下午3點。   2. D 推斷題。根據他的計劃表中星期二他要參加籃球賽,星期天又籃球隊聚會可以推斷出。   3. A 推斷題。
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十五)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十五),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Can we live without salt(鹽)?   答案:   1)it is very important to us   2)sea water   3)salt wells   4)in Jiangxi   5)the northwest   相關推薦:
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十二)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十二),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Mrs. Jones is a teacher. Her house isn't far from her school, and she always walks there in the morning.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十四)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   It helps us understand the world better if we know a little geography and have some maps at hand.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十八)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十八),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   The clock struck(敲)eight,but I was still on the bed.I could hear it was blowing strongly.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(七十)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(七十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   In Japan there are many holidays and other great days.We can tell only a few here.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(五十四)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(五十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   A. sit beside a guest B. sit at the front seat C. sit at the back seat D. drive the car   答案:   1. C 事實細節題。由第1句中women always walk ahead of men可知。   2. C 事實細節題。
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(五十八)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(五十八),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Tom Broke a Plate or a Gold Watch?   It was Sunday and Tom was staying at home.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(十九)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(十九),希望對同學們有所幫助,僅供參考。A Famous Doctor   相關推薦:   2020中考英語複習之閱讀理解題及答案匯總   關注中考網微信公眾號  每日推送中考知識點,應試技巧
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(十四)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   The 16th Asian Games was held from November 12th to 27th in 2010 in Guangzhou, China. There were 41 events in the Games。
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(二十)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(二十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   D   In the United States, parents usually encourage their children to develop their potential (潛能).
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(十五)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(十五),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   If you go to a fast food restaurant, you will probably see a lot of teenagers.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(四十五)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(四十五),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   In Britain you may often hear 「Drop in any time」 or 「Come to see me soon」,but you can't really do that.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(四十七)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(四十七),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Everybody can suffer from stress.   A. by not trying to find a job   B. by forgetting about our problems   C. by getting a place at university   D. by sharing our problems with our friends   參考答案
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(六十九)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(六十九),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   The students were having their chemistry(化學)class. Miss Li was telling the children what water was like.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(四十九)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(四十九),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   There are fifty states in the United States. The largest in population is California, the largest in area is Alaska.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(五十四)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(五十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   The big red American car was much too wide for an English country road.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(五十五)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(五十五),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Linda and David have travelled by air from London to Sydney, Australia.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(一)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(一),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   A   During all this time I never stopped thinking about escape.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(三十)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(三十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。    歡迎使用手機、平板等行動裝置訪問中考網,2020中考一路陪伴同行!>>點擊查看