2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(十九)

2020-12-13 中考網

  中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(十九),希望對同學們有所幫助,僅供參考。

  One day, a poor boy who was trying to pay his way through school by sending newspapers door to door, was so hungry that he decided to beg for a meal at the next house.

  However, he lost his nerve(神經) when a lovely young woman opened the door. Instead of a meal he asked for a drink of water. She thought he looked hungry so she brought him a large glass of milk. He drank it slowly, and then asked, "how much do I own you?"

  "You don't owe me anything," she replied. "Then I thank you from the bottom of my heart." With these words, Howard Kelly left that house.

  Year later the woman became badly ill and as finally sent to the hospital in a big city. Dr. Howard Kelly, now famous, was called in. When he heard the name of the town she came from, a strange light filled his eyes. Dressed in his doctor's clothes, Dr. Kelly went into her room and recognized her at once. From that day on, he gave special attention to her, and decided to do his best to save her life.

  At last the woman was saved. Dr. Kelly asked the business office to pass the final bill to him. He looked at it and then wrote something on the side. The bill was sent to her room. She was afraid to open it because she was sure that it would take the rest of her life to pay for it off. Finally she looked, and the note on the side of the bill caught her attention. She read these words:

  "Paid in full with a glass of milk, Dr. Howard Kelly."

  Tear of joy flooded her eyes.

  1. The boy sent newspaper door to door in order to ________.

  A. continue his schooling B. become a famous doctor

  C. thank the woman for her kindness D. support his poor family

  2. Which is true about the boy and the woman?

  A. He became too shy to ask her for a drink of water.

  B. She thought he was not hungry but thirsty.

  C. She wanted him to pay for the glass of milk.

  D. She never thought he would save her life later.

  3. After Dr. Kelly knew who the woman was, he ________.

  A. began to take good care of her himself.

  B. told her she once gave him a glass of milk

  C. made up his mind to try his best to save her.

  D. asked for her bill and paid it off at once.

  4.What was sent to the woman's room ? ________.

  A.The final bill B. Some drink C. Some water D. Newspapers

  5. The best title for this passage is________.

  A. A Warm-hearted Woman B. A Glass of Milk

  C. The Final Bill D. A Famous Doctor

  相關推薦:

  2020中考英語複習之閱讀理解題及答案匯總

 

關注中考網微信公眾號 

每日推送中考知識點,應試技巧

助你迎接2020年中考!

   歡迎使用手機、平板等行動裝置訪問中考網,2020中考一路陪伴同行!>>點擊查看

相關焦點

  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(七十)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(七十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   In Japan there are many holidays and other great days.We can tell only a few here.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十三)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六十三),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Notes:[1]porter /`pt/n.搬運工 [2]necessary/`nesIsrI/adj.必要的 [3]knowledge/`nlId/n.知識   根據短文內容,選擇正確答案。   1.Which of the following is true?
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(八)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(八),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   A rich man was once riding along the road and saw an old man digging in his garden.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(三十)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(三十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   There have never been many adventurers. You van read stories about men called adventures.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十六)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(二十六),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   「I would almost rather see you dead.」 Bobert S.
  • 2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六)
    中考網整理了關於2020中考英語複習之閱讀理解題及答案(六),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   「I sometimes get up at three or four in the morning and I surf the net.」
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(十四)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   The 16th Asian Games was held from November 12th to 27th in 2010 in Guangzhou, China. There were 41 events in the Games。
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(十六)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(十六),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   C   Michael Jackson is one of the world's best singers.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(三十八)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(三十八),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Learn to relax. Overwork is the main reason why so many students feel tired and stressed(緊張)。
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(六十六)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(六十六),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   A Faithful Dog   More than seven hundred years ago, the Prince of Wales had a very big and brave dog called Gelert.
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(四十四)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(四十四),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   Almost every day,we discuss the topic of health,especially for kids. But what is health?
  • 2019中考英語閱讀理解練習題及答案:美國禮儀
    英語閱讀理解題是中考英語必考題型,所佔分值較大,同學們在2019中考英語複習過程中,要對這類題型多加練習,掌握答題規律。新東方在線中考網整理了《2019中考英語閱讀理解練習題及答案:美國禮儀》,供同學們參考。
  • 中考英語複習之閱讀理解精練(三十)
    中考網整理了關於中考英語複習之閱讀理解精練(三十),希望對同學們有所幫助,僅供參考。    歡迎使用手機、平板等行動裝置訪問中考網,2020中考一路陪伴同行!>>點擊查看
  • 中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(69)
    新東方網>英語>英語學習>英語閱讀>閱讀輔導>正文中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(69) 2019-01-14 15:43 來源:新東方網整理 作者:
  • 中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(33)
    新東方網>英語>英語學習>英語閱讀>閱讀輔導>正文中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(33) 2019-01-11 16:35 來源:新東方網整理 作者:
  • 中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(15)
    新東方網>英語>英語學習>英語閱讀>閱讀輔導>正文中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(15) 2019-01-11 11:25 來源:新東方網整理 作者:
  • 中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(34)
    新東方網>英語>英語學習>英語閱讀>閱讀輔導>正文中考英語閱讀理解100篇:中考英語閱讀理解真題及答案(34) 2019-01-11 16:36 來源:新東方網整理 作者:
  • 2019年中考英語閱讀理解及答案解析之人物故事
    新一輪中考複習備考周期正式開始,中考網為各位初三考生整理了中考五大必考學科的知識點,主要是對初中三年各學科知識點的梳理和細化,幫助各位考生理清知識脈絡,熟悉答題思路,希望各位考生可以在考試中取得優異成績!下面是《2019年中考英語閱讀理解及答案解析之人物故事 》,僅供參考!
  • 中考英語複習:提升英語閱讀能力技巧
    中考英語複習:提升英語閱讀能力技巧   一、廣泛閱讀,保證一定數量   俗話說"讀書破萬卷,下筆如有神",學習英語也是如此。英語文章讀得多了,就能夠把自己的語感培養起來,同時在閱讀過程中鞏固已學過的詞彙和語法知識。
  • 2020中考語文複習:經典閱讀題及答案(四十七)
    中考網整理了關於2020中考語文複習:經典閱讀題及答案(四十七),希望對同學們有所幫助,僅供參考。   為你打開一扇門   你(指文學)是廣袤的大地,是遼闊的天空;你是崇山峻岭,是江海湖泊。你用彩色的文字,描繪出世界上可能存在的一切美妙景象。