託福閱讀練習及詳細解析:Artisans and Industrialization

2020-12-12 新東方網

  從今天起,小編給大家整理了一些新託福考試經典閱讀練習題。要知道閱讀一直就是英語考試中的重中之重,所以一定要勤加練習。今天給大家分享一篇名為「ARTISANS AND INDUSTRIALIZATION」的文章。

  Before 1815 manufacturing in the United States had been done in homes or shops by skilled artisans. As master craft workers, they imparted the knowledge of their trades to apprentices and journeymen. In addition, women often worked in their homes part-time, making finished articles from raw material supplied by merchant capitalists. After 1815 this older form of manufacturing began to give way to factories with machinery tended by unskilled or semiskilled laborers. Cheap transportation networks, the rise of cities, and the availability of capital and credit all stimulated the shift to factory production.

  The creation of a labor force that was accustomed to working in factories did not occur easily. Before the rise of the factory, artisans had worked within the home. Apprentices were considered part of the family, and masters were responsible not only for teaching their apprentices a trade but also for providing them some education and for supervising their moral behavior. Journeymen knew that if they perfected their skill, they could become respected master artisans with their own shops. Also, skilled artisans did not work by the clock, at a steady pace, but rather in bursts of intense labor alternating with more leisurely time.

  The factory changed that. Goods produced by factories were not as finished or elegant as those done by hand, and pride in craftsmanship gave way to the pressure to increase rates of productivity. The new methods of doing business involved a new and stricter sense of time. Factory life necessitated a more regimented schedule, where work began at the sound of a bell and workers kept machines going at a constant pace. At the same time, workers were required to discard old habits, for industrialism demanded a worker who was alert, dependable, and self-disciplined. Absenteeism and lateness hurt productivity and, since work was specialized, disrupted the regular factory routine. Industrialization not only produced a fundamental change in the way work was organized; it transformed the very nature of work.

  The first generation to experience these changes did not adopt the new attitudes easily.The factory clock became the symbol of the new work rules. One mill worker who finally quit complained revealingly about "obedience to the ding-dong of the bell-just as though we are so many living machines." With the loss of personal freedom also came the loss of standing in the community. Unlike artisan workshops in which apprentices worked closely with the masters supervising them, factories sharply separated workers from management. Few workers rose through the ranks to supervisory positions, and even fewer could achieve the artisan's dream of setting up one's own business. Even well-paid workers sensed their decline in status.In this newly emerging economic order, workers sometimes organized to protect their rights and traditional ways of life. Craft workers such as carpenters, printers, and tailors formed unions, and in 1834 individual unions came together in the National Trades' Union. The labor movement gathered some momentum in the decade before the Panic of 1837, but in the depression that followed, labor's strength collapsed. During hard times, few workers were willing to strike* or engage in collective action. And skilled craft workers, who spearheaded the union movement, did not feel a particularly strong bond with semiskilled factory workers and unskilled laborers. More than a decade of agitation did finally bring a workday shortened to 10 hours to most industries by the 185O’s, and the courts also recognized workers' right to strike, but these gains had little immediate impact.

  Workers were united in resenting the industrial system and their loss of status, but they were divided by ethnic and racial antagonisms, gender, conflicting religious perspectives, occupational differences, political party loyalties, and disagreements over tactics. For them, the factory and industrialism were not agents of opportunity but reminders of their loss of independence and a measure of control over their lives. As United States society became more specialized and differentiated, greater extremes of wealth began to appear. And as the new markets created fortunes for the few, the factory system lowered the wages of workers by dividing labor into smaller, less skilled tasks.

  Paragraph 1: Before 1815 manufacturing in the United States had been done in homes or shops by skilled artisans. As master craft workers, they imparted the knowledge of their trades to apprentices and journeymen. In addition, women often worked in their homes part-time, making finished articles from raw material supplied by merchant capitalists. After 181 5 this older form of manufacturing began to give way to factories with machinery tended by unskilled or semiskilled laborers. Cheap transportation networks, the rise of cities, and the availability of capital and credit all stimulated the shift to factory production.

  1. Which of the following can be inferred from the passage about articles manufactured before 1815?

  ○They were primarily produced by women.

  ○They were generally produced in shops rather than in homes.

  ○They were produced with more concern for quality than for speed of production.

  ○They were produced mostly in large cities with extensive transportation networks.

  Paragraph 2: The creation of a labor force that was accustomed to working in factories did not occur easily. Before the rise of the factory, artisans had worked within the home. Apprentices were considered part of the family, and masters were responsible not only for teaching their apprentices a trade but also for providing them some education and for supervising their moral behavior. Journeymen knew that if they perfected their skill, they could become respected master artisans with their own shops. Also, skilled artisans did not work by the clock, at a steady pace, but rather in bursts of intense labor alternating with more leisurely time.

  2. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect answer choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

  ○ Masters demanded moral behavior from apprentices but often treated them irresponsibly.

  ○The responsibilities of the master to the apprentice went beyond the teaching of a trade.

  ○ Masters preferred to maintain the trade within the family by supervising and educating the younger family members.

  ○ Masters who trained members of their own family as apprentices demanded excellence from them.

  Paragraph 3: The factory changed that. Goods produced by factories were not as finished or elegant as those done by hand, and pride in craftsmanship gave way to the pressure to increase rates of productivity. The new methods of doing business involved a new and stricter sense of time. Factory life necessitated a more regimented schedule, where work began at the sound of a bell and workers kept machines going at a constant pace. At the same time, workers were required to discard old habits, for industrialism demanded a worker who was alert, dependable, and self-disciplined. Absenteeism and lateness hurt productivity and, since work was specialized, disrupted the regular factory routine. Industrialization not only produced a fundamental change in the way work was organized; it transformed the very nature of work.

  3. The word disrupted in the passage is closest in meaning to

  ○Prolonged

  ○Established

  ○Followed

  ○Upset

  Paragraph 4: The first generation to experience these changes did not adopt the new attitudes easily. The factory clock became the symbol of the new work rules. One mill worker who finally quit complained revealingly about "obedience to the ding-dong of the bell-just as though we are so many living machines." With the loss of personal freedom also came the loss of standing in the community. Unlike artisan workshops in which apprentices worked closely with the masters supervising them, factories sharply separated workers from management. Few workers rose through the ranks to supervisory positions, and even fewer could achieve the artisan's dream of setting up one's own business. Even well-paid workers sensed their decline in status.

  4. In paragraph 4, the author includes the quotation from a mill worker in order to

  ○Support the idea that it was difficult for workers to adjust to working in factories

  ○To show that workers sometimes quit because of the loud noise made by factory machinery

  ○Argue that clocks did not have a useful function in factories

  ○ Emphasize that factories were most successful when workers revealed their complaints

  5. All of the following are mentioned in paragraph 4 as consequences of the new system for workers EXCEPT a loss of

相關焦點

  • 託福閱讀題型解析——詞彙題!
    在託福閱讀考試中,對詞彙的要求是最基礎的,這也讓很多學生頭痛不已,其中託福閱讀詞彙題更是如此。雅託邦小編今天給大家帶來的是託福閱讀詞彙題的相關解析,話不多說,跟隨小編的步伐一起來看看吧!託福閱讀題型解析首先看是否認識給定的單詞, 如果認識, 在選項中找同義或近義詞即可, 並代入原文檢驗,看看是否正確。
  • 託福閱讀fair-託福閱讀插入題解析
    1.fair和good哪個更好 託福閱讀fair,託福閱讀插入題解析一個人閱讀能力很差,但最後託福閱讀fair就很不好了。託福考試對於詞彙量很少,不能讀懂文章,也不能做全文閱讀,只能靠看懂文章。託福閱讀的題型,其難度大,難度大,但最主要因為考察的就是詞彙量,而且很多文章都是一個字母排序就行了,所以需要大家在平時的學習中,一定要多閱讀,多積累詞彙和句子,這樣才能在考試中取得理想的成績。
  • 維夕託福閱讀ZTO,獨家真題解析系列 | ZTO 01-Passage 1 | 附21年全年考試時間!
    前幾天,託福官方發布了最新的考試安排:為滿足考生報考需求,2021年將增加8場託福考試,考試日期分別為:2021年4月21日、2021年5月26日、2021年6月9日、2021年7月14日、2021年9月29日、2021年10月13日、2021年11月17日、2021年12月22日。
  • 託福考試經典閱讀練習及詳細解析:Swimming Machines
    從今天起,小編給大家整理了一些新託福考試經典閱讀練習題。要知道閱讀一直就是英語考試中的重中之重,所以一定要勤加練習。今天給大家分享一篇名為「SWIMMING MACHINES」的文章。
  • 解題思路:優弗留學解析美國留學託福閱讀!
    解題思路:優弗留學解析美國留學託福閱讀!在美國留學託福考試之中,閱讀題因為題型多樣,考察點眾多,讓很多考生都倍感苦惱,所以為了幫助大家,今天優弗留學就教大家託福閱讀的解題思路。美國留學託福閱讀摘要題中,選項是詳細的信息或支持性的陳述。
  • 【原創】真題Official45託福閱讀文本及解析(
    【原創】真題Official45託福閱讀文本及解析(sample example:真題Official45託福模考的所有題目和解析以及模板範文如上,大家一定要利用好這些資料。做題之前先不要看,等到做完了題目,再來對照和範文,這樣效果會更好一些。君預祝大家都能取得理想的託福成績。
  • 託福閱讀:學術詞彙解析
    什麼是學術詞彙 在託福閱讀的課堂上,經常有學生對繁雜的學術詞彙頭疼不已。碰到這類詞彙,會大大拖慢閱讀速度,影響整體的正確率。託福閱讀中,所有的單詞可以被歸為兩類:一般功能詞彙和學術詞彙。一般功能詞沒有明顯的學術背景,比如:animal, organ, time 而學術詞彙指的是一類有特定學科背景的詞彙。
  • 最新託福考試經典閱讀練習及詳細解析:The origins of cetaceans
    從今天起,小編給大家整理了一些新託福考試經典閱讀練習題。要知道閱讀一直就是英語考試中的重中之重,所以一定要勤加練習。今天給大家分享一篇名為「THE ORIGINS OF CETACEANS」的文章。
  • 託福閱讀答題小貼士:當心否定事實信息題中的「陷阱」
    》點擊查看2017留學備考全攻略   Negative Factual Information Questions,一般譯作否定事實信息題,有時也被稱為反向事實信息題、排除列舉題或選非題,在閱讀十大題型中出錯率一直較高
  • 最新託福考試經典閱讀練習及詳細解析:Desert Formation
    從今天起,小編給大家整理了一些新託福考試經典閱讀練習題。要知道閱讀一直就是英語考試中的重中之重,所以一定要勤加練習。今天給大家分享一篇名為「DESERT FORMATION」的文章。
  • 新託福TOEFL考試真題模擬試題練習
    精選新託福兩套真題,考生既可以體驗真實考試,也可以測試自己的水平。每道真題均提供名師詳細解析。第二部分為章節練習。遵循新託福的考試標準,按照最新真題題型的章目編排,共分為五章:閱讀、聽力(對話和講座)、口語(Independent Task 1、Independent Task 2、Integrated Task 3等)、綜合寫作和獨立寫作。第三部分為模擬試題。
  • 最新託福考試經典閱讀練習及詳細解析:Early Cinema
    從今天起,小編給大家整理了一些新託福考試經典閱讀練習題。要知道閱讀一直就是英語考試中的重中之重,所以一定要勤加練習。今天給大家分享一篇名為「EARLY CINEMA」的文章。
  • 託福小白入門系列:琦叔介紹託福閱讀如何備考
    相比四六級所要求的閱讀速度約為70詞/分鐘,需要提速30%。而日後同學要考的GRE閱讀的短文章雖然只有120詞,但是堪比中文的文言文,繞來繞去;相比於託福的閱讀就如同白話文般清爽。我們強烈建議大家先學GRE,再準備託福,其實也是因為具有了GRE層次的閱讀能力之後,可以完全解決託福閱讀的速度,準確度的問題。
  • 服務詳解:28篇新託福寫作真題解析+範文匯總
    28篇新託福寫作真題解析+範文匯總10月28日小範圍機經下載:說到 託福模考 真題Official,小編相信很多同學都有使用經驗,大家也通過模考收穫了許多進步和成長。而想要系統地發揮出模考軟體的全部價值,考生就需要結合備考計劃在不同階段都讓模考軟體出一份力。如何才能做到這一點?下面小編就來和大家聊一聊 託福 模考軟體的正確用法。
  • 託福閱讀先看文章還是先做題?讀懂這一篇,託福閱讀穩上25+!
    託福閱讀先看文章還是先做題?讀懂這一篇,託福閱讀穩上25+!那又有同學要問:這是按照2019年08月01日的託福改革前的14道題來進行計算的,託福改革之後是否還仍然適用。阿倫老師的回答是:當然,改革後題量和時間都相應縮短,但是託福閱讀的難度沒有變化,因此仍然可以用這個做題速度計算公式。在託福閱讀備考過程中,熟練閱讀全文的方式,也是一種閱讀能力,也能通過刻意訓練達成。
  • 託福閱讀進階必備:重視標點符號
    下面作者將介紹託福閱讀文章中幾個重要的標點符號,並結合實例來講解標點符號在託福閱讀中不容忽視的作用。   1. 託福閱讀中的冒號(colons)   冒號在中文或英文中都是一個常見的標點符號,在中英用法上也大致相同。冒號的主要作用有兩種:一是用在總說性話語或需要解釋的詞語後邊,引起下文的分說或引出解釋和說明;二是引出引語。
  • 優弗留學解析託福閱讀題目難度
    大家在複習託福閱讀的過程中,總是不斷地的與ETS鬥智鬥法,不斷地去揣測ETS的出題思路。接下來,優弗留學小編將要給大家分享的是優弗留學老師對託福閱讀題目難度進行的相關解析。有需要的同學趕快和優弗留學小編一起揭秘託福閱讀背後ETS的「小伎倆」!話不贅述,趕快來了解一下吧!
  • 真題Official45託福獨立口語題目文本及解析
    【 原創】真題Official45託福綜合口語題目文本及解析 【原創】真題Official45託福獨立口語題目文本及解析託福寫作新話題素材:危機託福備考時間首先要做好整體的時間規劃,然後要嚴於律己做到完全自律。不過要注意的一點是,備考時間規劃要隨著考試日期的臨近不斷調整,比如剛開始備考要多規劃一些時間給詞彙和聽力,等到考前衝刺時應該以口語和寫作為重。
  • 【TPO託福模考軟體!考託必備!】TPO 1-54託福模考軟體+解析!附託福OG和託福詞彙PDF
    由於是官方發布的真題,所以對託福備考具有極其重要的意義。TPO一套題(如TPO 1算一套,TPO 2算一套)在ETS官網練習的服務費為30多美金(30多美金只有題和答案沒有解析講解和範文哦),為了幫助更多同學備考,四箭齊發耗費大量的人力物力開發出四箭齊發TPO 1-54(一套不缺,中間所有套數都有)託福模考軟體,不僅僅可以練習和模考,而且帶有解析,聽力原文,口語寫作範文和sample。
  • 上海新東方託福學員:閱讀和聽力多刷TPO
    新東方網留學託福首頁託福考生經驗託福學員故事正文 上海新東方託福學員:閱讀和聽力多刷TPO 2015-03-27 15:40 來源:新東方上海學校