2018年12月英語六級真題仔細閱讀答案(網友版)

2020-12-11 新東方網

  以下內容是2018年12月英語六級真題仔細閱讀答案(網友版)供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2018年12月英語四六級真題解析專題。 

  想知道新東方老師如何點評12月考試→_→猛戳

  六級仔細閱讀答案第一套

  第一篇 機器入在農業中的應用及其影響

  46. What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene?

  答案:B- Enjoy more leisure hours

  47. What will farmbots'be expected to do?

  答案:A- Take up many of the farmers routines

  48. What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex

  答案: B- Help farmers simplify their farming tasks and management.

  49.Why are farmers pressing for robotic farming?

  答案:D- Labor shortage is worsening

  50. What does the author think future farms will be like?

  答案:A

  第二篇:科學家和民眾之間的溝通以及對於科普的影吶51.

  51what does the example of climate change serve to show?

  答案:D一 Common folks' scientific knowledge can sway policy making

  52What should non-scientists do to ensure their quality of life

  答案:B-Acquire a basic understanding of medical science

  53. Why is it important for scientists to build a good relationship with the media?

  答案: A-It helps them to effectively popularize new scientific information

  54. What does the author say is the problem with science journalism?

  答案: C-It may give inaccurate or distorted information to the public

  65. What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

  答案:D- Improve their communication skills

  六級仔細閱讀答案第二套

  第一篇:孩子幼年的注意力問題對於自身未來發展的影響

  46. What is the focus of the new study from Duke University?

  答案 B- The predictors of children' s academic success

  47. How did the researchers ensure that their findings are valid?

  答案 A-By attaching equal importance to all possible variables examined

  48. What do we learn from the findings of the duke study?

  答案 b-There are more children with attention difficulties than previouslythought.

  49. What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A- They do better academically.

  50. What can we conclude from the Duke study?

  答案:C一 Social skills are playing a key role in children' s development

  第二篇¨智慧型手機對於心理學研究的影響

  51. What does the author say about the negative impact of smartphones?

  答案 C-It is not so obvious but has caused some concern

  52. What is considered a less obvious advantage of smartphone technology

  答案: D--It greatly improves research on human behavio

  53. What characterizes traditional psychological research?

  答案:B- it relies on lab observations and participants』 reports.

  54. How will future psychological studies benefit individuals?

  答案: A-By helping them pin down their unusual behaviors

  55. What do we learn about current psychological studies?

  答案 B- They are increasingly focused on real life situations

  六級仔細鬩讀答案第三套

  第一篇:高等數學在美國的教育方法引起了美國教育界的爭論

  46. what does the author say about ordinary Americans?

  答案:B- They think math is a complex subject

  47. What is the general complaint about America's math education according to

  答案:A- America is not doing as well as china

  48. What does Andrew Hacker,'s Numeracy 101 aim to do?

  答案 B-Enable students to make practical use of basic math

  49. What does Maria Drouikoya suggest math teachers do in class?

  答案 A- Make complex concepts easy to understand.

  50. What does Pamela harris think should be the goal of math education?

  答案 C- To broaden Americans' perspectives on math.

  第二篇:機器人在護理老人方面有很大的貢獻

  51. What does the author say about Japan?

  答案:B- t takes the lead in providing robotic care

  52. what do we learn about the robot terapio

  答案 C-- It does not have much direct contact with patients

  53. What are telepresence robots designed to do?

  答案: D- Facilitate communication between patients and doctors or family members

  54.. What is one special feature of the robot Actroid F?

  答案:A-It interacts with patients just like a human companion

  55. What can we infer from the last paragraph?

  答案:C- Robots will not make nurses redundant

  考後關注

  新東方四六級估分系統,逼真還原12月試題,精準估分提早了解過沒過線!具體估分規則,敬請關注新東方網四六級真題解析專題

相關焦點