2018年12月英語六級真題仔細閱讀答案(網友版)

2021-01-10 新東方網

  以下內容是2018年12月英語六級真題仔細閱讀答案(網友版)供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2018年12月英語四六級真題解析專題。 

  想知道新東方老師如何點評12月考試→_→猛戳

  六級仔細閱讀答案第一套

  第一篇 機器入在農業中的應用及其影響

  46. What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene?

  答案:B- Enjoy more leisure hours

  47. What will farmbots'be expected to do?

  答案:A- Take up many of the farmers routines

  48. What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex

  答案: B- Help farmers simplify their farming tasks and management.

  49.Why are farmers pressing for robotic farming?

  答案:D- Labor shortage is worsening

  50. What does the author think future farms will be like?

  答案:A

  第二篇:科學家和民眾之間的溝通以及對於科普的影吶51.

  51what does the example of climate change serve to show?

  答案:D一 Common folks' scientific knowledge can sway policy making

  52What should non-scientists do to ensure their quality of life

  答案:B-Acquire a basic understanding of medical science

  53. Why is it important for scientists to build a good relationship with the media?

  答案: A-It helps them to effectively popularize new scientific information

  54. What does the author say is the problem with science journalism?

  答案: C-It may give inaccurate or distorted information to the public

  65. What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

  答案:D- Improve their communication skills

  六級仔細閱讀答案第二套

  第一篇:孩子幼年的注意力問題對於自身未來發展的影響

  46. What is the focus of the new study from Duke University?

  答案 B- The predictors of children' s academic success

  47. How did the researchers ensure that their findings are valid?

  答案 A-By attaching equal importance to all possible variables examined

  48. What do we learn from the findings of the duke study?

  答案 b-There are more children with attention difficulties than previouslythought.

  49. What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A- They do better academically.

  50. What can we conclude from the Duke study?

  答案:C一 Social skills are playing a key role in children' s development

  第二篇¨智慧型手機對於心理學研究的影響

  51. What does the author say about the negative impact of smartphones?

  答案 C-It is not so obvious but has caused some concern

  52. What is considered a less obvious advantage of smartphone technology

  答案: D--It greatly improves research on human behavio

  53. What characterizes traditional psychological research?

  答案:B- it relies on lab observations and participants』 reports.

  54. How will future psychological studies benefit individuals?

  答案: A-By helping them pin down their unusual behaviors

  55. What do we learn about current psychological studies?

  答案 B- They are increasingly focused on real life situations

  六級仔細鬩讀答案第三套

  第一篇:高等數學在美國的教育方法引起了美國教育界的爭論

  46. what does the author say about ordinary Americans?

  答案:B- They think math is a complex subject

  47. What is the general complaint about America's math education according to

  答案:A- America is not doing as well as china

  48. What does Andrew Hacker,'s Numeracy 101 aim to do?

  答案 B-Enable students to make practical use of basic math

  49. What does Maria Drouikoya suggest math teachers do in class?

  答案 A- Make complex concepts easy to understand.

  50. What does Pamela harris think should be the goal of math education?

  答案 C- To broaden Americans' perspectives on math.

  第二篇:機器人在護理老人方面有很大的貢獻

  51. What does the author say about Japan?

  答案:B- t takes the lead in providing robotic care

  52. what do we learn about the robot terapio

  答案 C-- It does not have much direct contact with patients

  53. What are telepresence robots designed to do?

  答案: D- Facilitate communication between patients and doctors or family members

  54.. What is one special feature of the robot Actroid F?

  答案:A-It interacts with patients just like a human companion

  55. What can we infer from the last paragraph?

  答案:C- Robots will not make nurses redundant

  考後關注

  新東方四六級估分系統,逼真還原12月試題,精準估分提早了解過沒過線!具體估分規則,敬請關注新東方網四六級真題解析專題!

相關焦點

  • 2020年12月英語六級試卷仔細閱讀真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年12月英語六級試卷仔細閱讀真題答案 2020-12-12 17:28 來源:新東方網 作者:
  • 2020年九月英語六級試卷仔細閱讀真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年九月英語六級試卷仔細閱讀真題答案 2020-09-19 17:33 來源:新東方網 作者:
  • 2020年12月英語四級試卷仔細閱讀真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年12月英語四級試卷仔細閱讀真題答案 2020-12-12 11:21 來源:新東方網 作者:
  • 2020年12月英語六級真題答案匯總 英語六級翻譯聽力閱讀作文真題及...
    2020年12月英語六級真題及答案。2020年12月英語六級答案、六級聽力答案、六級選詞填空、2020年12月英語六級真題、大學英語六級作文範文、長篇閱讀、仔細閱讀等答案及真題。2020年12月英語六級閱讀答案:選詞填空(第二套)
  • 2020年12月英語六級聽力真題答案
    2020年12月英語六級在這周末完美收官,那麼今天環球青藤小編就來給大家說一說2020年12月英語六級聽力真題答案有哪些,希望能給各位考生帶來幫助,祝願各位考生都能取得滿意的成績。英語六級聽力對話答案Conversation 1Q1: C) Her claim has been completely disregarded.Q2: A) The ground floor of their cottage was flooded.
  • 2020年9月英語四級試卷仔細閱讀真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年9月英語四級試卷仔細閱讀真題答案 2020-09-19 11:22 來源:新東方網 作者:
  • 2020年9月大學英語六級翻譯真題水滸傳答案(word網友版)
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>六級真題>六級翻譯真題>正文2020年9月大學英語六級翻譯真題水滸傳答案(word網友版) 2020-09-19 17:54
  • 2019年6月英語六級真題答案仔細閱讀答案
    以下內容是2019年6月英語六級真題答案仔細閱讀答案供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2019年6月英語四六級真題解析專題。
  • 2020年12月英語四級仔細閱讀真題答案第一套(鄭州新東方)
    以下內容是2020年12月英語四級仔細閱讀真題答案第一套(鄭州新東方),供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及公眾號,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注新東方網四六級頻道以及2020年12月英語四六級真題解析專題。
  • 2020年12月英語六級試卷漢譯英真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年12月英語六級試卷漢譯英真題答案 2020-12-12 17:27 來源:新東方網 作者:
  • 2020年12月英語六級試卷翻譯真題答案
    新東方網>英語>英語學習>英語寫作>四六級作文>正文2020年12月英語六級試卷翻譯真題答案 2020-12-12 17:25 來源:新東方網 作者:
  • 2006年12月英語六級作文真題及答案
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>六級真題>正文2006年12月英語六級作文真題及答案 2011-05-25 19:30 來源:點點英語
  • 2020年12月英語六級聽力真題解析評述第一套(成都新東方)
    新東方在線英語六級頻道考後發布英語六級真題答案解析,同時新東方實力師資團隊將對英語六級真題答案做權威解析,免費領取【大學英語六級真題解析】課程。更多2020年12月大學英語六級聽力真題答案、英語六級作文真題範文、英語六級閱讀真題答案、英語六級翻譯真題答案,請查看【2020年12月大學英語六級真題答案解析】專題。預祝大家高分通過大學英語六級考試!
  • 2020年12月英語四級翻譯真題答案第二套:春節團圓飯(網友版)
    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文2020年12月英語四級翻譯真題答案第二套:春節團圓飯(網友版) 2020-12-12 11:52 來源:
  • 2020年12月英語六級答案完整版 英語六級選詞填空翻譯作文真題及...
    2020年12月英語六級翻譯真題答案:(第一套)青藏鐵路青藏鐵路是世界上最高最長的高原鐵路,全長1956公裡,其中有960公裡在海拔4000多米之上,是連接西藏和中國其他地區的第一條鐵路。由於鐵路穿越世界上最脆弱的生態系統,在建設期間和建成後都採取了生態保護措施,以確保其成為一條「綠色鐵路」。
  • 2020年12月四級作文第二套真題及答案(網友版)
    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文2020年12月四級作文第二套真題及答案(網友版) 2020-12-12 11:43 來源:新東方網編輯整理
  • 2020年12月四級作文第一套真題及答案(網友版)
    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文2020年12月四級作文第一套真題及答案(網友版) 2020-12-12 11:38 來源:新東方網編輯整理
  • 2020年12月英語六級聽力長對話真題解析(青島新東方)
    新東方在線英語六級頻道考後發布英語六級真題答案解析,同時新東方實力師資團隊將對英語六級真題答案做權威解析,免費領取【大學英語六級真題解析】課程。更多2020年12月大學英語六級聽力真題答案、英語六級作文真題範文、英語六級閱讀真題答案、英語六級翻譯真題答案,請查看【2020年12月大學英語六級真題答案解析】專題。預祝大家高分通過大學英語六級考試!
  • 2020年9月大學英語四級閱讀真題選詞填空第一套(網友版)
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>四級真題>正文2020年9月大學英語四級閱讀真題選詞填空第一套(網友版)
  • 2018年12月英語六級閱讀真題解析(徐州新東方)
    以下內容是2018年12月英語六級閱讀真題解析供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及新東方網四六級微信xdfcet46,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2018年12月英語四六級真題解析專題。