大學英語四級全真模擬衝刺試題一 附答案【2】

2020-12-05 人民網教育

Part I                    Writing

Dormitory Life

For most university students, dormitory life is a new experience. Most students have never lived far away from their parents before coming to university. They have always had their parents to depend on for advice and guidance, and when they become university students, their lives begin to change.

There are striking differences between home life and dormitory life. Students must begin to be responsible for their own action. They must depend on themselves to get up in the morning on time for class, to eat properly, to keep their clothes and themselves clean, and to set aside an appropriate amount of time for study and relaxation. They must also learn to take care of their money, making sure to preserve enough for both necessities and for fun.

In general, there are both good and bad points about life in student-dormitory. Often, dormitory rooms are small and crowded. This lack of space can limit one’s privacy and make it difficult for students to concentrate on their studies. On the other hand, in a dormitory, students have a great deal more freedom than they might have at home. They can act according to their own will and desire than to that of parents.

Part II              Reading Comprehension

(Skimming and Scanning)

1.【解析】[D]屬同義轉換題,本題是一種排除選擇題。根據題幹中的中心詞「movement to do something」,可以將答案定位在小標題「Moving to Survive」下第二段的前兩句話,「Like the shark, most animals use movement to find food. They also use locomotion to escape enemies, find a mate, and explore now territories」。該句與題幹是一種同義轉換,選項A、B和C在原文中均有提及,所以不是正確選項;答案D在原文沒有提及,所以是正確答案。

2.【解析】[B]屬細節推斷題。題幹考查汽車、火箭和潛艇的例子是為了說明什麼,其中的「examples of automobiles, rockets and submarines」是關鍵詞,可以將答案定位在文章小標題「Moving to Survive」下第三段的前兩句話,「Humans have the added advantage of using their various inventions to move about in just about any kind of environment. Automobiles, rockets, and submarines transport humans from deep oceans to as far away as the moon」,第二句話所舉例子正是為了說明第一句話的內容,這與B項意思一致,而其他選項在文中均未提及。

來源:文都教育

3.【解析】[A]屬細節推斷題。分析題幹,本題考查鯊魚在水中快速遊動的關鍵是在什麼。其中的「key」是關鍵詞,可以將答案定位在小標題「Skin Is the Key」下首段的第一句話,「The biologists discovered that the skin of the shark is the key to the animal’s high efficiency in swimming through the water」,這與選項A完全一致,所以直接選擇A即可。其他選項在文中均有提及,但是都不符合題幹的要求。

4.【解析】[D]屬細節推斷題。題幹中的「collagen fibers to the greatest extent」是關鍵詞,可以將答案定位在小標題「Skin Is the Key」下第二段的第一句話,「The Duke University biologists have found that the greatest stretching occurs where the shark bends its body while swimming」。這與選項D的內容完全一致,所以答案選D項,而其他選項原文均未提及,為幹擾項。

5.【解析】[C]屬細節推斷題。題幹中「a belted radial tire」是關鍵詞,可以將答案鎖定在文章小標題「Source of Energy」下第一段的第三句話,「Just as a radial tire is inflated by pressure, so, too, is the area just under the shark’s collagen 『radials』」。其中的「just as」和「so」正說明了兩者的相似之處在於「inflated by pressure」,所以答案應該是C。選項A和B是兩者的不同之處,選項D在文中沒有提及。

6.【解析】[A]屬細節推斷題。題幹中的關鍵詞是「a laminar flow」,所以可以將答案鎖定在文章小標題「Dolphin Has Speed Record」下,根據該節第一段的倒數第三、四句話,「Normally when a fish or other object moves slowly through the water, the water flows smoothly past the body. This smooth flow is known as laminar flow.」。題幹是對這兩句話的改寫,所以正確答案是A選項。其他三個選項的意思均不符合「a laminar flow」的定義,與題幹要求不符。

7.【解析】[C]屬同義轉換題。題幹中「a slug」和「a mouse」均為關鍵詞,可以直接定位在小標題「Other Animals Less Efficient」下第一段的第二句話,「It uses so much energy ... a mouse traveling the same distance uses only one twelfth as much energy」。題幹是對該句的同義改寫,所以正確答案是[C]12 times,其他選項均與原文內容不符。

8. 【解析】feeling the vibrations of a struggling prey鯊魚靠感受獵物遊動的震動來發現獵物。

9. 【解析】collagen fibers 在Skin Is the Key中,第二、三句話,The fibers are called collagen fibers.

10. 【解析】some fantastic involuntary changes 在Source of Energy中,第二段倒數第一句話就是本題答案。

Part III                    Listening Comprehension

Section A

11. W:Where did you say you found this school bag?

M:It was lying under a tree between the language lab and the library building.

Q:Where did the man find the school bag?

【解析】[C]女士問:你在哪兒找到這個書包的?男士說:在實驗室和圖書館之間的一棵樹下。本題中language lab和library building都是幹擾項,關鍵在於聽出under a tree。

12. W:Could you please leave your telephone number with me?

M:Yes. It’s 3487013 for my office, and 3046138 for my home.

Q:Which is the telephone number of the man’s office?

【解析】[B]本題目的在於訓練數字的聽力,題中有兩串數字,其中家庭電話是幹擾項。

13. M:Do you know if the book shop is still open?

W:Yes, it’s open till six.

Q:When do you think this conversation took place?

【解析】[A]女士說書店現在還開著,一直開到六點呢,說明現在的時間是在六點之前。

14. M:Of the two houses we saw today, which do you prefer?

W:I think the white one is prettier, but the brick one has a bigger yard, so I like it better.

Q:Why does the woman like the brick house better than the white house?

【解析】[C]女士明確指出 the brick one has a bigger yard, so I like it better。

15. W:How did your interview go?

M:I can’t feel better about it! The questions were very fair, and I seemed to find an answer for all of them.

Q:What’s the man’s attitude about the interview?

【解析】[C]關鍵在於聽出I can’t feel better about it! 女士問:你的面試怎麼樣了?男士說:我不能覺得更好了,所有問題都很清楚,我似乎知道所有的答案。由此可見,男士對他的面試充滿自信。

16. W:Oh my goodness! I』ve spilled the soup all over the kitchen floor.

M:I』ll get the mop and clean the floor for you.

Q:What is likely the relation between them?

【解析】[B]本題問的是說話人雙方是什麼關係。女士說:天哪,我把湯灑了廚房一地。男士說:我來拿拖把擦。很顯然,兩人是夫妻關係。

17. W:The speech the blind girl gave this evening was extremely moving.

M:I think everyone felt the same.

Q:How did the man feel about the girl’s speech?

【解析】[C]女士說:今晚這個盲人女孩做的演講真的很感人。男士說:我想每個人都深有同感。moving和touching同是感人的意思。

18. M:Would you mind if I borrow your pen? I can’t find mine on my desk or in my drawers.

W:Not at all, but I found your pen in your book.

Q:Where did the man put his pen?

【解析】[B]男士說:你能借我你的鋼筆用用嗎?我找不到我自己的了,桌子上抽屜裡都找了,沒找到。女士說:我不介意借你用,但是我看見你的筆夾在你的書裡。

Now youll hear two long conversations.

Conversation One

W:It’s important that you all understand that quartz heaters operate on a totally different principle than common convection heaters, yes?

M:Could you give us an example of a convection heater?

W:Okay, but first you tell me what convection means.   

M:Hmm, well, you said in the last class, I think, that convection is the transferring of heat by a liquid or a gas.

W:Right. A heater is using convection when it warms the air in the room, and the air, in turn, warms the people and objects in the room. A hot-water radiator, a stove and a forced air furnace are all convection heaters. A quartz heater on the other hand heats the objects and people in the room without heating the air. It does this by producing radiation heat that travels like light waves. When the quartz crystal in the heater vibrates at a particular frequency, its energy is turned into infrared radiation. The radiation is then directed at the objects by means of a reflector. Is that clear? Let’s move on to how room design can affect heating efficiency.

Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.

19.What had the instructor probably been discussing in the previous class?

【解析】[D]從學生的回答中you said in the last class, I think, that convection is the transferring of heat by a liquid or a gas中可推斷出上節課教師講的是對流的問題。

20.What does the instructor ask the student?

【解析】[B]教師讓學生解釋一下什麼是對流。教師說:but first you tell me what convection means.

21.According to the instructor, how is the quartz heater different from other types of heaters?

【解析】[A]石英加熱器不會將空氣加熱,只加熱房間裡的物體。A quartz heater on the other hand heats the objects and people in the room without heating the air.

22.What is the purpose of the reflector on a quartz heater?

【解析】[D]從下面這句中可聽出答案:The radiation is then directed at the objects by means of a reflector.

Conversation Two

M:Do you know what happened to me today? I was so embarrassed.

W:What?

M:Well, Dr. Brown’s class finished 10 minutes early, so I went to the library between classes. I knew I didn’t have much time, but I wanted to get these books on the Industrial Revolution. I looked them up in the card catalogue and went right to the stack and found them. So I put them in my bookbag and headed back towards the door. Then it happened. The exit gate in front of the door wouldn’t open, and the guard immediately warned me that I hadn’t checked out my books. He thought I was trying to steal them.

W:That must』ve been embarrassing. But why didn’t the exit gate open?

M:I asked them that. It seems that the books in the library are all magnetically coded, and when you check them out, the librarian behind the desk demagnetizes them, then the exit gate will open.

W:How interesting! I still don’t quite understand how they do it, though. I』ll have to go to the library and see it for myself.

Questions 23 to 25 are based on the conversation you have heard.

23.Why did the man decide to go to the library?

【解析】[A]布朗教授的課提前十分鐘下課了,因此我決定在課間去趟圖書館。Dr.Brown’s class finished 10 minutes early, so I went to the library between classes.

24.After getting the books, what did the man do?

【解析】[D]男生拿到書之後直接把書塞到書包裡了So I put them in my bookbag and headed back towards the door.從這句話中可得出答案。

25.According to the man, what happens to all the books in the library?

【解析】[B]從男生的話中可看出圖書館裡的所有書都經過特殊編碼了。It seems that the books in the library are all magnetically coded.

Section B

Passage One

Do you have a tough math test coming up? Then listen to some classical piano music just before the test. You might end up with a higher score. Researchers at a university in California conducted an experiment. They asked a group of college students to listen to some piano music by a famous 18th century composer before taking a math test. They were surprised to find that the students』 scores jumped 8 to 9 points. The music seems to excite nerve activity in the brain, similar to the activity that occurs when a person is figuring out a math problem. However, the scientists warn that before you get too excited about applying this method to your math test, you should remember that brain exciting effects last only 10 or 15 minutes. Would rock music work as well as the piano music did? No, the scientists say. In fact, the less complex music might even interfere with the brains reasoning ability.

Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

26.What is this passage mainly about?

【解析】[C]根據文章的內容,科學家們做了一項測試,在做數學題的時候放音樂,學生的成績普遍提高好幾分,我們可以推斷出這篇文章是講音樂對數學測驗結果的影響,所以選C。

27.Why can classical music play a positive role in problem solving?

【解析】[A]科學家們說,搖滾音樂就不能像鋼琴曲那樣對成績有所幫助,只有那些不是特別複雜的音樂會對大腦的思維有影響,能夠刺激你的神經活動。所以選A。

28.What is one of the findings of the research?

【解析】[B]科學家們說,必須記住這種讓大腦興奮起來的效果只會維持10到15分鐘,不會持續太長的時間,所以選B。

Passage Two

I had to go to Amsterdam last week for a conference. I arrived at the airport in plenty of time and checked in, but I only had one small case so I decided to take it on the plane as hand luggage. As the flight was not due to board for 45 minutes, I went to a cafe, sat down, and ordered a cup of coffee.

While I was sitting there drinking my coffee and reading the paper, I was vaguely aware of a woman and her child coming to sit at the next table. I did not pay much attention to them, though, and when my flight was called I reached for my case and left.

An hour later, the plane was in the air and I decided to look at the conference program to see what I wanted to attend. Imagine my horror when I opened the case and found that it was full of picture books and children’s toys—and imagine what the woman must have thought about a case full of men’s clothes and scientific papers!

Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

29.Why did the speaker go to a cafe?

【解析】[B]說話人離登機還有很長的時間,於是他去咖啡廳喝咖啡來消磨時間。He wanted to kill time before boarding the plane.

30.What was in the speaker’s case?

【解析】[D]本題答案在最後一句a case full of men’s clothes and scientific papers,說話人的箱子裡裝滿了男士的衣服以及一些科技文件。

31.What did the speaker find out on board the plane?

【解析】[C]本題亦可在文章中直接找出答案。說話人打開箱子發現滿箱都是圖畫書和小孩的玩具。when I opened the case and found that it was full of picture books and children’s toys。

Passage Three

Our family is trying to decide where to go for a vacation this summer. Our son Tom wants to go to Yellow Stone Park again to see the bears. We did that last summer and what an experience it was! When we got there, we put up our tent and went to explore. As we returned, we heard our daughter Susie cry out and then we saw a bear enter our camp. Tom wanted his father to chase him away. His father said, 「No, it’s dangerous to chase a bear. And don’t let him chase you.」 Susie said: 「What shall we do?」 「Maybe we ought to climb a tree.」 Tom said: 「No, we』ve got to get him out of there. He might go to sleep in our tent.」 「Maybe we could make him leave if we put some honey outside for him to eat.」 Susie suggested. Then I said: 「How are you going to get the honey? It’s in the tent.」 We watched the bear enter the tent and heard him upset everything inside. 「It’s foolish for us to try to catch him,」 said my husband. 「Leave him alone and wait for him to come out.」 We waited but the bear stayed inside. We had to sleep in the car.

Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

32.Where have the family decided to go in the vacation this summer?

【解析】[A]聽完全文可以得知這個家庭還未決定好去哪裡度假。所以正確答案為They haven’t reached a decision yet.

33.Who do you think saw the bear first?

【解析】[A]從短文中這一段可以看出答案。As we returned, we heard our daughter Susie cry out and then we saw a bear enter our camp,因此顯然是女兒Susie先看到了熊。

34.What did they do when they saw a bear enter their tent?

【解析】[B]他們站在外面一直在討論該怎麼對付這隻熊,但最終什麼都沒做。因此,正確答案為They stayed outside the tent and did nothing.

35.What did the bear do in the tent?

【解析】[D]We watched the bear enter the tent and heard him upset everything inside.關鍵詞在upset, 意為「顛覆、翻倒」。熊把帳篷裡的東西弄得亂七八糟。

Section C

36.【答案】undoubtedly

【解析】undoubtedly意為「毋庸置疑地,的確」。煤毋庸置疑將成為重要的能源。

37.【答案】supplies

【解析】supply意為「供應,供給」。由於天然氣和石油資源供應的逐漸減少,煤毋庸置疑將成為重要的能源。

38.【答案】appears

【解析】appear意為「出現,看來,似乎」。雖然煤看似是黑色的,但是在高倍顯微鏡下,它還有黃色、橘色和紅色。

39.【答案】giant

【解析】giant意為「巨大的」。煤大約形成於三億年前,由巨大的樹木和沼澤裡的其他植物形成的。

40.【答案】swamps

【解析】swamp意為「沼澤」。煤大約形成於三億年前,由巨大的樹木和沼澤裡的其他植物形成的。

41.【答案】carbon

【解析】carbon意為「碳」。它們包含的元素有氧、氫以及碳。

42.【答案】shape

【解析】shape意為「形狀,形態」。隨著地表形態的改變,樹木和植物被埋在地下。

43.【答案】pressed

【解析】press 意為「壓,擠壓」。地表的壓力作用於樹木和植物之上。

44. 【答案】Coal can be taken from underground mines found deep in the earth or from strip mines which are found near the earth’s surface

45. 【答案】Although miners still are needed in any coal mining operation, today heavy machinery does much of the hard work

46.【答案】The coal miners of today owe much to the union to which they belong the United Mine Workers of America

Part Ⅳ                   Reading Comprehension

                          (Reading in Depth)

Section A

47.【解析】[B]save 本文主要講理智的購物可以省很多錢的問題。你購買一件物品或者一份服務的方式真的可以給你省錢或者讓你多花錢,所以此處空格填save,「節省」。

48.【解析】[G]simple 就拿吹風機作一個簡單的例子。空格處用simple形容例子符合文章所表達的意思。

49.【解析】[C]best 如果你要買一個吹風機,當你選了一個外觀你非常喜歡而且價格又是最便宜的,你一定認為你買了最好的東西。make the best buy即是說買了最好的東西。

50.【解析】[I]in 以怎樣的價格用固定短語in price。最便宜的價格就是the cheapest in price。

51.【解析】[K]model 意為「樣式,型」。當你把它買回家,你才發現它要花兩倍於較貴的吹風機所花的時間來吹乾你的頭髮。a more expensive model更貴的一款。

52.【解析】[N]adopt 意為「採用」。那麼你外出購物時應該採用什麼樣的原則呢?adopt principles 「採用原則」,principles 需要用adopt 來搭配。

53.【解析】[A]possession 意為「擁有物」。如果你保持你的家、你的車,或者任何一件值錢的物品處於一種良好的狀態中,從長遠的眼光來看你會省錢。

54.【解析】[D]appliance 意為「用品,器具」。在你買一個新的用品之前,先與有這個物品的人交流一下。

55.【解析】[L]item 在買一個貴的東西之前,要看好價格和正在出售的物品。item可用來指代物品。

56.【解析】[F]from 這個空格前是動詞choose,從中作出選擇即用介詞from來搭配。

Section B

Passage One

57.【解析】[C]推斷題。本文討論了友誼的重要性。不論是青少年還是老年人,都需要朋友的陪伴。沒有人是孤立的,每個人都是社會的一部分,都需要他人的愛、陪伴和關心。文章第二段表明人都需要陪伴和歸屬感。文章第二段提到沒有朋友的青少年和喪偶的老年人常常會有心理問題,並提到陪伴和歸屬感是他們共同的需求,所以C為正確答案。答案A和B都過於武斷,作者只是說一般而言,並沒有說一定會,所以不對。

58.【解析】[C]細節題。「No man is an island」 (Line 1, Para. 3) 的意思是,每個人都是社會的一部分。第三段第二句話解釋了這句引言的意思, 「In other words, we are all parts of society」,所以C為正確答案。

59.【解析】[C]細節推理題。友誼的親密程度主要取決於人的個性。見第四段第二句,「The degree of intimacy of friendship varies depending on the personality of the individuals ...」,所以C為正確答案。

60.【解析】[D]細節推理題。作者認為多數人的親密朋友並不多。見第五段第三句,「Close friends can be formed at any stage in one’s life but they are usually very rare」在人生的任何階段都可以交到親密的朋友,但數量通常很少,由此推斷D為正確答案。

61.【解析】[C]詞彙題。「irrespective」(第五段最後一句)這個詞語的意思是「不論,不考慮」。見最後一句,「Irrespective of the level of intimacy, all friendships are based on ...」不論親密的程度如何,任何友誼都是建立在互惠、誠實和一定的友愛和關懷的基礎之上的。根據上下文,可推測出這個詞語的意思是「不論,不考慮」。所以C為正確答案。

Passage Two

62.【解析】[C]細節題。問題問「當她的丈夫離家出走時,Eileen Doyle怎麼樣?」根據第一段第二行「Eileen was astonished...」可以斷定C「(她)不明白為什麼」應該是正確答案。其餘三項均不符合文章意思。

63.【解析】[A]細節題。問題問「離開家庭的大多數人」。該題較簡單,解題依據應該是文章第二段,其大意為:一年中的每一天都有一小幫男人和女人悄然收拾幾件行李,沒有留下任何紙條或說一聲再見(「...without so much as a note or goodbye...」,其中without so much as為重要句型,表示「甚至……都沒有」),最後一次關上前門離家出走了,把他們的債務、他們的憂慮,還有迷惑不解的家庭拋在身後。A項正確。

64.【解析】[D]細節題。文章第四段第二、三句說明那些被遺棄的人甚至寧願自己的配偶已經死亡,至少死亡不會意味著自己被拋棄或失敗,所以要比被遺棄的感覺好點。B、C兩項屬於四級考試中典型的陷阱式幹擾項,因為B項中的「pride and confidence」及C項中的「rejection or failure」在原文中皆有出現,馬虎的考生可能不假思索就選了B或C,正好中了圈套,其實稍微細心一點就會發現B、C和文章所說的並不是一回事。第四段第三句「At least it...」中的it是指death而不是題幹中主語所指。

65.【解析】[D]推斷題。問題的題幹應該在第四段最後一句,所以答案在此「...Worse than that,... an unfinished marriage,...wait seven years before...」,D項正是這種意思。

66.【解析】[B]細節題。依據第五段第二行「It’s typical of the kind of personality which seems able to ignore other people’s pain and difficulties.」 B項說「這是一種自私行為」,為正確答案。A 「這是種絕望行為」;C 「這是突然決定的結果」;D 「這是沉重負疚感的結果」。

Part Ⅴ                       Cloze

67.【解析】[B]考查上下文意思的銜接。本文主要講了現代人都帶著各種面具來掩蓋真實的自己。發現真實的自我,不論是好的還是壞的方面,都使人們感到焦慮,因為人們要決定到底是繼續原來不好的模式,還是達到好的標準。溝通分析是幫助人們了解自己的一種工具。通過分析與他人的溝通和交流,我們可以控制自己和他人交往的行為。本句要表達的是「戴著面具使自己不被人了解」。只有B項 unknown為正確答案。

68.【解析】[C]考查上下文意思的銜接。了解現實,了解自己本身是令人害怕的。第一句中提到人們不讓自己的現實被他人知道,此句是對上一句的進一步解釋,故C為正確答案。

69.【解析】[A]考查詞義辨析。此處需要一個跟frightening感情色彩相近的詞,即令人害怕和沮喪的。故A項frustrating為正確答案。

70.【解析】[B]考查不定式的用法。許多人預料會發現最壞的。此處不表示被動,不需要用不定式的被動形式。

71.【解析】[B]考查動詞短語的意思。隱藏的恐懼在於他們可能也會發現最好的一面。rely on依賴於;lie in在於; base on 指以……為基礎;according to 指依照;根據題意可知B項 lies in為正確答案。

72.【解析】[D]考查上下文意思的銜接。如果發現最壞的,人們必須決定是否要這樣繼續下去。whether or not 用在此處表示是否要。

73.【解析】[A]考查短語的搭配。是否要做到跟原來一樣好。live up to 表示達到、做到。

74.【解析】[B]考查上下文意思的銜接。不論哪種發現都會引起改變。上面提到的兩種發現,任何一個都涉及改變。

75.【解析】[A]考查句子之間的關係。(由於涉及改變)所以產生焦慮。此處是因果關係,所以用therefore。

76.【解析】[D]考查句子之間的關係。然而,這種焦慮可以被看成是一種激動和興奮。轉折關係。上句說到焦慮,是負面的;這句轉折到正面。

77.【解析】[A]考查對上下文的理解。這種激動可能會促使一個人成為勝利者。只有 possibility 符合題意。

78.【解析】[D]詞義辨析題。溝通分析法是一種你可以用來了解自己的工具。instrument指器械;appliance指用具,器具;equipment指裝備,設備;tool指工具,手段。

79.【解析】[A]詞義辨析題。知道自己人生所走的富有戲劇性的道路。course指路線,進程;process 指過程;track指軌跡;direction指方向。

80.【解析】[B]詞義辨析題。意識到自我的狀態……。beware小心,謹防;aware意識到;awake醒的;unconscious無意識的。

81.【解析】[C]詞義辨析及介詞搭配題。你可以分辨你的思想、感覺和各種行為的來源。choose選擇;change改變;distinguish分辨;compare比較。只有distinguish可以與between搭配,故C為正確答案。

82.【解析】[A]考查上下文意思的銜接。衡量人際關係的標準是他們的溝通。transactional analysis是這種分析方法的名稱,顯然它是以人們之間的溝通作為分析的對象的。

83.【解析】[B]考查上下文意思的銜接。通過分析你與他人的溝通,你可以更清醒地控制自己和他人的交往。溝通分析是使人了解自己的行為,從而進行控制。顯然是更清醒地控制自己。

84.【解析】[B]詞義辨析題。溝通分析是一種實際設計。由文章可知,溝通分析是一種有效的了解自身的方式。desire顯然不合題意; stage階段;step步驟;與題意不符,為錯誤答案。B為正確答案。

85.【解析】[A]詞義辨析題。對以前的決定和行為進行評價。對舊的決定顯然已經無法改變,故B不正確;C和D 均不能搭配,為錯誤答案,只有 evaluate是正確答案。

86.【解析】[D]考查代詞的用法。改變你認為值得改變的東西。what 作decide 的賓語,表示你決定的是什麼。

Part Ⅵ                   Translation

87. 【答案】ranges / varies from 50 cents to 4 dollars

88.【答案】are being developed

89.【答案】for fear that he should be recognized

90.【答案】didn’t do anything

91.【答案】whether ( it is ) heated or not

相關焦點

  • 2017年6月大學英語四級重點詞彙背誦及解析(二)
    2017年6月大學英語四級重點詞彙背誦及解析(二)   2017年6月英語四級衝刺複習階段新東方網英語四級頻道為四級考生們整理了英語四級重點詞彙,供考生們參考複習。
  • 大學英語四級全真模擬衝刺試題一 附答案
    大學宿舍的集體生活是全新的體驗。 2. 宿舍生活與在家生活的不同之處。 3. 宿舍生活利與弊。 [A]one twelfth times [B]the same [C]12 times [D]1.2 times 8.A shark finds its prey by________________.
  • 大學英語四級考試完形附試題和答案1998年1月
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>完形>正文大學英語四級考試完形附試題和答案1998年1月
  • 2020年成人高考高起點《理化》模擬衝刺試題及答案一
    2020年成人高考高起點《理化》模擬衝刺試題及答案一1.在恆溫恆壓、非體積功為零的條件下,均相單組分封閉體系,達到平衡的判據是:(A) ∆S = 0; (B) ∆U = 0; (C) ∆A = 0; (D) ∆G = 0。
  • 2019年12月英語四級翻譯試題及答案:春節
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2019年12月英語四級翻譯試題及答案:春節 2019-12-03 13:14 來源
  • 10天搞定大學英語四級核心詞彙:day7
    新東方四六級教師曹倩、尹延、餘浩視頻點評本次考試   四級備考攻略:作文範文模板大全 做模擬試題> 高頻詞彙記憶 歷年真題 四級報班  六級備考攻略:作文範文模板大全 做模擬試題 高頻詞彙記憶 歷年真題
  • 大學英語四級寫作,四六級最後一周衝刺資料匯總
    對於全國大學英語四六級考試,作為四六級的考試難點和分數「大頭」,閱讀和寫作一直是拉開分數差距的部分。提醒考生,在文章的瀏覽(略讀)過程中,對文中信息重要性的判斷可以幫助考生快速有效地了解段落的大意。在瀏覽過程中,考生可以通過尋找「信號詞」來區分重要信息和非重要信息。
  • 2019年6月英語四級翻譯試題及答案:微電影
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2019年6月英語四級翻譯試題及答案:微電影 2019-05-27 22:32 來源
  • 2019年6月英語四級翻譯試題及答案:度量衡
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2019年6月英語四級翻譯試題及答案:度量衡 2019-05-27 16:44 來源
  • 考研強化階段英語各題型應該怎麼衝刺呢?
    2020年考研倒計時只剩60天,相信大部分考研考生都已進入衝刺強化階段,在這段時間如何有針對性的複習考研英語呢?考研英語在整個考研分值中的重要性是眾所周知的,今天在這篇文章中針對考研英語給各位2020考研考生帶來一些簡單的強化複習計劃:  1.寫作模塊  第一階段:依據強化講義,背誦熟記範文、以及模板句式,熟悉書信(13種)和通知(1種)的寫作要點及常用表達(啟動考研試題演練階段前,提前
  • 2000年6月大學英語四級考試閱讀附試題和答案
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>四級真題>正文2000年6月大學英語四級考試閱讀附試題和答案 2011-12-07 10:50 來源:考試大
  • 2019年6月英語四級翻譯試題及答案:中國人的姓名
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2019年6月英語四級翻譯試題及答案:中國人的姓名 2019-05-27 16:43
  • 2019年6月英語四級翻譯試題及答案:人類文明演變
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2019年6月英語四級翻譯試題及答案:人類文明演變 2019-05-27 16:43
  • 2020年9月大學英語四級聽力答案(鄭州新東方)
    以下內容是2020年大學英四級聽力試題及答案,供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2020年9月英語四六級真題解析專題。
  • 大學英語四級美文欣賞:戶外廣告
    編輯推薦:   >>最新2012年6月全國英語四六級考試試題及答案完整匯總  加入收藏沉思;注視;思忖;預期   a string of 一系列;一串   rake in 迅速大量取得;大量地斂集(錢財)   Question time:   1. What is out-of-home advertising?   2.
  • 2020年成人高考專升本《醫學綜合》衝刺模擬試題及答案八
    2020年成人高考專升本《醫學綜合》衝刺模擬試題及答案八1.肺的下界在鎖骨中線處( C )A.與第6肋相交B.與第8肋相交C.與第10肋相交D.與第12肋相交E.以上都不對2.下列何部位受損,可引起雙眼視野顳側偏盲(A )A.視交叉中央部
  • 大學英語四級美文欣賞:青年危機
    編輯推薦:  >>最新2012年6月全國英語四六級考試試題及答案完整匯總  加入收藏 (編輯:何佩琦)       編輯推薦:   >>2012年6月全國英語四六級考前備考衝刺指導       新東方四六級教師團隊點睛指導:
  • 大學英語四級詞彙易混近義詞(八)
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>詞彙>正文大學英語四級詞彙易混近義詞(八) 2013-06-05 15:35 來源:
  • 鄭州大學650量子力學901普通物理一2017年2018年考研真題試題答案
    基礎備考階段(現在買資料就發這部分,這部分約佔總部分的85%左右,強化和衝刺部分這個後期發,詳情耐心往下看)一、歷年真題和答案1、650量子力學2006——2018年試題2、650量子力學2006——2013年答案(8份)3、901普通物理一2006——2018年試題4、901
  • 2011年12月四級聽力衝刺模擬五:短文理解
    新東方網>大學教育>四六級>四六級模擬試題>四級模擬>正文2011年12月四級聽力衝刺模擬五:短文理解 2011-11-30 18:40 來源:新東方在線