2017廣東中考英語試卷(歷史真題及答案)

2021-03-01 全息英文語法方程式

初三下學期來了,不少學校都已經利用平時周末興趣課、寒暑假夏令營冬令營等形式提前完成了九年級下冊學習內容。題海戰術,馬上立刻或者說已經登錄校園,掀起全民考試運動。

題海戰術哪家強!!!????


中考英語真題有著很多其他複習資料不能比擬的真實特點!他們就是中考的真實謊言!可以說,歷年真題是考試的精華所在,它將考試範圍內的知識點以題目的形式展現出來,這也是命題專家智慧的結晶。

閒話少說,2017廣東中考英語真題即可奉上!!!拿去,不謝!

——————————————————————

稍待些許時日,即奉上2017廣東中考英語真題【英文語法方程式體系解讀衝刺操作指南】,敬請關注。

有意的未來中考學生可加入微信公眾號:全息英文語法方程式一起交流

馬上添加微信,請掃描微信二維碼

2017年廣東省初中生畢業考試

英 語


一、聽力理解(本大題為A、B、C、D四部分,共25小題,每題1分,共25分)

A. 聽單句話(本題有5小題,每小題1分,共5分)    

根據所聽句子的內容和所提問題,選擇符合題意的圖畫回答問題,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑,每小題聽一遍。

B.聽對話(本題有10小題,每小題1分,共10分)

根據所聽內容,回答每段對話後面的問題,在每小題所給出的三個選項中選出一個最佳答案,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑。每段對話聽兩遍。

聽第一段對話,回答第6小題。

6. What’s the problem with George’s homework?

A. Spelling mistakes.   B. Grammar mistakes.   C. Awful handwriting.

聽第二段對話,回答第7小題。

7. What is the boy going to do tomorrow afternoon?

A. Play basketball     B. play football.    C. Play volleyball.

聽第三段對話,回答第8小題。

8. How much is one tea set with eight cups?

A. 40 yuan.    B. 160 yuan.     C. 200 yuan.

聽第四段對話,回答第9小題。

9. How does the woman like the city?

A. She is not used to the weather there.    B. She thinks the traffic there is very good.

C. She likes the shopping environment there.

聽第五段對話,回答第10小題。

10. Why is the girl going to the bookstore tomorrow?

A. She wants to spend time there reading.   B. Some of the books there will be cheaper.

C. Her father will be free and drive her there.

聽第六段對話,回答第11-12小題。

11. Where does the conversation take place?

A. At a dining hall      B. At a restaurant.     C. At a noodle factory

12. What place does the woman prefer?

A. A table by the window.     B. A table in the smoking area.

C. A table near the non-smoking area.

聽第七段對話,回答第13-15小題。

13. How did the man book the room?

A. On the phone    B. On the Internet    C. From a tourist office.

14. For how many nights is the man going to stay? 

A. One night      B. Three nights.      C. Four nights.

15. What does the man ask for?

A. His ID card.    B. Another 150 yuan.  C. A room facing the sea.

C. 聽獨白(本題有5小題,每小題1分,共5分)

請根據所聽內容,在每小題所給的三個選項中,選出一個能完成句子的最佳答案,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑,獨白聽兩遍。

16. ____________ was the first to arrive at the camp.

A. Tony         B. David         C. the leader

17. The weather was ______________ on that day.

A. cool         B. warm          C. hot

18. The campers went to the beach _____________.

A. in the morning   B. in the afternoon    C.in the evening

19. The skill Tony liked most was how to _____________.

A. get away from snakes    B. deal with wild dogs    C. tell the time 

20. Tony didn’t take the drumming lesson because _______________.

A. he was sleepy    B. he didn’t    C. he had to make his bed

D. 聽填信息(本小題有5小題,每小題1分,共5分)

你將聽到的是一篇關於將熊貓運送到荷蘭(the Netherlands)的短文。請根據所聽內容填寫下面的信息卡,並將答案寫在答題卡相應題目的答題位置上。短文聽兩遍。

二、單項填空(本大題有20小題,每小題1分,共20分)

在每小題所給的四個選項中,選出可以填入空白處的最佳答案,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑。

26. I went to __________ supermarket to buy ___________ birthday gift for my aunt yesterday.

A. an, a      B. a, a      C. the, /     D. /, the

27. Jessica used to be a manager in a company, but she gave up ___________ job when she became a mother.

A. she       B. hers     C. her       D. herself

28. Two months ago, China tested its ___________ aircraft carrier (航空母艦) built completely on its own.

A. one       B. first     C. the one     D. the first

29. Daniel has tried to lose ___________ by eating less recently, but two kilos has been put on instead.

A. weight     B. weights     C. height    D. heights

30. It’s believed that playing computer games too much does ___________ harm than good.

A. many      B. much       C. more     D. most

31. — Is there any outdoor learning in your school?

  — ___________. We learn outdoors once or twice every month.

A. Yes, there is   B. No, there isn’t   C. Yes, it is   D. No, it isn’t

32. We can collect rainwater when it rains ___________, and use it to water plants.

A. softly      B. heavily     C. noisily    D. quietly

33. For more than once, our head teacher asks us ___________ the habit of keeping a diary.

A. develop    B. develops    C. developing    D. to develop

34. To keep children safe, we ___________ put the things like knives and medicine away in our house.

A. may      B. should     C. can      D. might

35. It’s very kind ___________ you to lend me your reusable shopping bags.

A. of       B. for       C. to       D. with

36. If you want to know more about space, please ___________ the book A Brief History of Time.

A. look through   B. look around   C. look after   D. look down upon

37. Johnson won’t answer the phone if he ___________ the number.

A. knew       B. doesn’t know   C. will know   D. didn’t know

38. Sue wasn’t happy because she ___________ the concert given by her favorite singer.

A. misses     B. missed    C. will miss   D. is missing

39. 「A white elephant」 means something that is useless, ___________ it may cost a lot of money.

A. unless B. until C. since D. although

40. Betty ___________ hard since last term. That’s why her exam results are so good!

A. has worked   B. will work    C. worked    D. was working

41. — Aamir Khan played the part of a great father in the movie The Tale of Fatherly Love.

— ___________ excellent actor he is!

A. What    B. What a     C. What an     D. How

42. The waiter told me that free parking ___________ for the hotel guests.

A. provides    B. provided    C. will be provided   D. was provided

43. — Do you know ___________ yesterday?

  —Yes. He went for the boat race.

A. why didn’t Peter go to school

B. why doesn’t Peter go to school

C. why peter didn’t go to school

D. why peter doesn’t go to school

44. According to a survey, people ___________ are able to speak two languages can manage two things at the same time more easily.

A. which B. whom C. whose D. who

45. — Would you please come to the dancing party with me tonight?

  —___________. I suppose we shall have a wonderful night!

A. Never mind B. Have a good time C. Not exactly   D. With pleasure

三、完形填空(本大題有10小題,每小題1分,共10分)

請讀下面短文,掌握其大意。然後在每小題所給的四個選項中,選出一個最佳答案,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑。

Jack’s love for birds started when he made his first birdfeeder about six years ago. He filled the feeder with seeds (種子), put it in his backyard and then __46__ started coming. He got really __47__ in birds as more came. Then be joined a local society. As he realized that more and more birds were dying very __48__, he wanted to try his best to help them.

Besides what he has done, he has his own group called Protecting Out Birds. He does __49__ about birds, run a website to teach people about birds and how to help them, and __50__ boxes for birds. Not long ago, he found that the bluebirds were nesting(做窩)in the dead trees which were often cut down, __51__ he began to make bluebird boxes for the birds in order to save them. Now he wants to use these boxes to __52__ the dead trees. He hangs these boxes up in trees and takes __53__ down every week to see if the birds are nesting in them. He also writes articles, hoping that more people will __54__ protecting natural ecosystems(生態系統). 「Researching birds is __55__ to protecting birds,」jack says, 「In order to protect birds, we have to learn and really know about the birds. 」

46. A. beesB. birdsC. peopleD. scientists

47. A. nervous   B. weak  C. bored  D. interested

48. A. peacefully  B. safely    C. quickly    D. sadly

49. A. practice  B. business  C. instruction D. research

50. A. builds   B. breaks  C. lifts  D. pushes

51. A. so  B. but  C. though  D. because

52. A. take good care of    B. take the place of   C. catch up with    D. come up with

53. A. it  B. this   C. these  D. them

54. A. wait for   B. send for  C. join in  D. hand in

55. A. simple  B. crazy  C. important   D. fresh

四、閱讀理解(本大題有15小題,每小題2分,共30分)

閱讀A、B兩篇短文,從每小題所給的四個選項中,選出能回答所提問題或完成所給句子的最佳答案,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑。

56. The World Poetry Day is on_____.

A. March 28th    B. March 3rd    C. March 21st   D. August 28th

57. The purpose of the World Poetry Day is_____.

A. to encourage the British to write poems

B. to teach children how to read and write poems

C. to raise money for the poets from all over the world

D. to help people to read, write and teach poems better

58. The rules for the competition include the following EXCEPT_____.

A. that poets can write poems in any language

B. that poets must use their unpublished poems

C. that poems can’t be taken back after the competition

D. that poems can’t be written on the subject of violence or drugs.

59. Poets can get £1000 if_____.

A. they win in the group        B. their poems are published

C. they enter the competition     D. their poems are written by themselves

60. Which is the correct order for poets to enter the competition?

①Pay£5 for each poem.

②Visit the Centre Shop.


③Email their poem(s) to poetrycomp@center.uk.

④Mark Open or ESL in the top right –hand corner of their document.

A. ①②③④    B. ②①③④    C. ②①④③    D. ③④②①

B

People often think of the North Pole(北極) and the South Pole as similar frozen(冰凍的)

wastelands. They are both places with very cold temperatures and few people live there. However, the North and South Poles are not much alike as people may imagine.

The North Pole has no land, only thick ice. Temperatures seldom go above 32°F, at which water turns into ice. Most of the time, it stays below zero. In winter temperatures are usually as low as -30°F. 

Although conditions were very poor, people tried for many centuries to reach the North Pole. About 100 years ago, two men, Robert Peary and Mathew Henson, were able to get to this environment full of troubles and difficulties. They reached the North Pole on March 8th, 1909. It was really a hard trip for them.

There are few things more dangerous than crossing the Arctic(北極圈) on foot. People who stayed there may face many problems: very cold temperatures, sudden storms, and even hunger. Most of the area is uninhabited. Few people can live in such a difficult place.

People might think that with such low temperatures for most of the year, the ice would be thick and hard. However, this is not true in the Arctic. The movement of the ocean water under the ice may often cause many different changes on the surface. Sometimes the ice breaks into two opening lanes of water(水道) called 「leads」. Anyone who falls into a lead can be frozen to death in a few minutes.

61. This passage is probably from ___________.

A. a book review            B. a science book

C. a school report           D. a computer magazine

62. According to the passage, what happened about 100 years ago ?

A. Two men succeeded in getting to the North Pole.

B. Temperatures in the North Pole went above 32°F.

C. The environment in the North Pole suddenly became worse.

D. The North Pole changed into thick ice because of the temperatures.

63. What does the underlined word 「uninhabited」 probably mean in Chinese?

A. 氣候惡劣的   B. 充滿危險的   C. 困難重重的   D. 無人居住的

64. The reason for the ice to break into two opening lanes of water is _____________.

A. that the temperature suddenly drops     B. that the water under the ice is frozen

C. that the ocean water under the ice movesD. that the surface is covered with lots of ice

65. What does this passage mainly talk about?

A. The thick ice in the North Pole.

B. A difficult trip to the North Pole.

C. The real situation in the North Pole.

D. The differences between the North Pole and the South Pole.


C


配對閱讀 左框是五位旅行者的需求,右框是絲綢之路的旅遊路線信息。請根據這些旅遊者的需求,選出最適合他們的旅遊線路,並將答題卡上對應題目所選的選項塗黑。

五、短文填空 (本大題有10小題,每小題1.5分,共15分)

請用適當的詞完成下面短文,並將所缺單詞填在答題卡指定位置上,每個空只能填一個形式正確、意義相符的單詞。

What will happen if a family without the Internet for a month? One American family decides to find out. They have sent invitation to a leading US television station, expecting that it will send a film group to record their day-to -day life __71__ technology for a month.

When the film group meet __72__ Smiths, they find that Mr. Smith, Mrs. Smith and their two sons are so crazy about technology that __73__ hardly do things together. At mealtimes, no one __74__ at the dining table for their food. 「Everyone just runs into the kitchen, takes their food and then goes back to their screen,」 Mrs. Smith explains. 「__75__ we don’t make a change, our family will become strangers to each other!」

Getting back to the normal life without the Internet is not __76__, especially when the Smiths lose themselves in it. They have to make many __77__. For example, the two brothers have to go to the school __78__ to borrow books for their scientific projects, and Mr. and Mrs. Smith need to go out shopping because they cannot buy things __79__. As the family have picked up the new lifestyle, they find that they can spend more time taking over meals, playing sports and doing all __80__ of activities together.

Would they be able to go for long without using the Internet after the challenge?

六、讀寫綜合(本大題分為A、B兩部分,共20分)

A.信息歸納(共5小題,每小題1分,共5分)

請閱讀Jason在他的個人主頁上寫的一篇文章,根據所提供的信息,完成信息卡,把答案寫在答題卡指定的位置上。

B.書面表達(本題15分)根據要求完成短文寫作,請將作文寫在答題卡指定位置上。

常言道「良言一句三冬暖,惡語傷人六月寒」。假設你是李雷,你將要參加學校舉辦的英語演講比賽,主題是「語言的力量」,請你寫一篇英文演講稿,內容包括:

你的一次受老師或同學言語激勵的經歷(事情的經過以及對你的影響);

呼籲同學們要注意自身言語對他人的影響。

作文要求:

1. 不能照抄原文;不得在作文中出現學校的真實名稱、老師和同學的真實姓名。

2. 語句連貫,字數80個左右。作文的開頭已經給出,不計入總詞數。

Ladies and gentlemen,

How will words influence others? Let me tell you one of my experiences. _______________ 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

以下為答案

特別奉獻(聽力部分tape script)

聽力理解


首先,播放一分鐘音樂信號,請監考老師調試好錄音機的音量。音樂結束後,聽力考試正式開始。

A. 聽單句話。根據句子的內容和所提問題,選擇符合題意的圖畫回答問題。每小題聽一遍。

聽每小題之前,你有5秒鐘的時間閱讀題目,聽完後,你有5秒鐘的答題時間。

停頓5秒鐘

1. Jenny had breakfast at half past six this morning.  停頓10秒鐘

2. Amy is my younger sister and she is 1.5 meters tall.停頓10秒

3.Jane is going to meet her friend at the coffee shop after work.停頓10秒鐘

4.Chemistry is Mark’s favorite subject because he likes doing experiment.停頓10秒鐘 

5. Sarah is reading a story book while his pet cat is sleeping near her.停頓5秒 

B. 聽對話. 回答每段對話後的問題,在各題所給的選項中選出一個最佳答案。每段對話聽兩遍。聽每小題之前,你有5秒鐘的時間閱讀題目,聽完後,你有5秒鐘的答題時間。

停頓5秒鐘

聽第一段對話,回答第6小題。

W: George, pay attention to your spelling. There are too many mistakes in your homework.

M: Sorry, Ms. Miller. I』ll be more careful next time.

停頓2秒鐘 (Listen again)    停頓10秒鐘

聽第二段對話,回答第7小題。

M: Mum, I feel like playing football with my classmates tomorrow afternoon after school.

W: No problem, but you must be back by 6:00 pm.

停頓2秒鐘 (Listen again)     停頓10秒鐘

聽第三段對話,回答第8小題。

W: How much is one tea set with four cups?

M: One hundred and sixty yuan. But if you like to pay forty yuan more, you can have the set with eight cups.

W: Ok, I』ll take the tea set with eight cups.

停頓2秒鐘(Listen again)    停頓10秒鐘

聽第四段對話,回答第9小題。

M: You』ve been in the city for half a year. What do you think of it?

W: It’s a lovely city with nice weather and good shopping environment.

M: I agree with you. But I think the traffic condition should be improved.

停頓2秒鐘(Listen again)   停頓10秒鐘

聽第五段對話,回答第10小題。

W: Dad, could you drive me to Sunshine Bookstore tomorrow morning? 

M: Sorry, dear, but I have a meeting to attend. What about the day after tomorrow?

W: Tomorrow is members』 day and some of the books there will be 50% off.

M: Why not ask your mum to drive you there? She may be free tomorrow.

停頓2秒鐘 (Listen again)   停頓15秒鐘

聽第六段對話,回答第11-12小題。

M: Hello, welcome to Ranch Noodle House.

W: We like the table for three, please.

M: All right. Would you prefer a smoking area or a non-smoking area?

W: Non-smoking, please. And we like a table by the window if possible.

M: Ok, let me see. ..Yes, we do have a table by the window right now. This way, please.

W: Great. Thank you so much.

停頓2秒鐘 (Listen again)   停頓25秒鐘

聽第七段對話,回答第13-15小題。

M: I』d like to check in, please. I』ve booked the room on the Internet. My name is Jam Hall.

W: Let me check….  Err…Here it is. Could you please show me your ID card? 

M: Here you are. I need a room for three nights. Do you have a room facing the sea?

W: Sure, but you have to pay another 150 yuan for one night. Is that OK with you? 

M: No problem.

W:Good. Should I ask someone to carry your bags to your room?

M: No, thank you.

停頓2秒鐘 (Listen again) 停頓15秒鐘

C. 聽獨白。根據所聽內容,在每小題所給的三個選項中,選出一個能完成所給句子的最佳選項。本題聽兩遍。聽獨白之前,你有25秒鐘的時間閱讀題目,聽完後,你有25秒鐘的答題時間。  停頓25秒鐘  

I’m Tony. Let me tell you about my summer camp. Last Friday night, I was so excited about going camping but I didn’t sleep well. I arrived at the camp earlier than anyone else the next morning. Then I learned how to put up a tent from David. It was very hard work in a hot sun. At noon, everyone was glad to have a picnic lunch. At 2:00 pm, on the way to the beach, our leader told us some skills we may need for our lives outdoors, such as how to deal with snakes and wild dogs. My favorite skill was how to tell the time by looking at the sun. In the evening, we had dinner followed by a drumming lesson. I didn’t take it because I had to sleep earlier to make up for the night before. I think it was a great experience and I learned a lot.

停頓2秒鐘   (Listen again)   停頓15秒鐘   

 

D. 聽填信息. 你將聽到的是一篇關於將熊貓運送到荷蘭的( the Netherlands)的短文,請你根據所聽內容填寫下面的信息卡並將答案寫在答題卡相應題目的答題位置上。短文聽兩遍。聽短文之前,你有25秒鐘的時間閱讀題目,聽完後,你有25秒鐘的答題時間。 (停頓25秒鐘)

On the 12th of April, 2017, an airline in the Netherlands sent two pandas from Chengdu in China to the Netherlands. This is the first time for the airline to fly pandas from China to the Netherlands. The two pandas are called Xing Ya and Wu Wen. Sending the two pandas to the Netherlands helps to keep the good relationship between the two countries. The pandas would live in one of the zoos where a special area was built for them. The 3-year-old and 5-year-old pandas would stay there for a long time. During the welcome coming party, three government officers made short speeches. After that, people watched these two cute animals with great interest. And people also enjoyed a short video on the Internet about how the pandas were sent from China to the Netherlands

停頓2秒鐘 (Listen again) 

全部題目均朗讀完畢,請接著做筆試部分。

相關焦點

  • 2020廣東中考歷史真題+答案最新出爐
    本文目錄1.2020中考廣東歷史真題2.2020中考廣東歷史答案特別說明:答案僅供參考,實際以教育局官方公布為準。歷史真題>真題01真題02真題07真題08歷史答案答案09來源:佛山曉培優公眾號
  • 2020年廣東中考英語真題(含答案)
    2020年廣東中考英語真題出爐!文末含答案!試捲來源網絡,最終以廣東教育廳官方發布為準!
  • 2020廣東中考英語真題+答案+點評最新出爐
    各科目答案將在該科考試結束後在本號火速更新,敬請期待!特別說明:答案僅供參考,實際以教育局官方公布為準。本文目錄1.2020中考廣東英語真題2.2020中考廣東英語答案3.2020中考廣東英語全卷評析英語真題
  • 2019年廣東東莞中考英語真題答案
    2019年廣東東莞中考英語真題答案暫未公布!如有最新信息,中考網會第一時間發布,現請中考生和家長關注中考網歷年中考英語真題和中考複習頻道!   推薦瀏覽:初中英語知識點    編輯推薦:   2019年廣東省中考英語真題及答案匯總   2019年全國各省市中考英語真題及答案匯總
  • 2020年廣東韶關中考歷史真題
    2020年廣東韶關中考歷史真題暫未公布!如有最新信息,中考網會第一時間發布,現請中考生和家長關注中考網歷年中考歷史真題和中考複習頻道!   推薦瀏覽:初中歷史知識點        編輯推薦:   2020年廣東省中考歷史真題及答案匯總   2020年全國各省市中考歷史真題及答案匯總
  • 2019年廣東茂名中考英語真題
    2019年廣東茂名中考英語真題暫未公布!如有最新信息,中考網會第一時間發布,現請中考生和家長關注中考網歷年中考英語真題和中考複習頻道!   推薦瀏覽:初中英語知識點    編輯推薦:   2019年廣東省中考英語真題及答案匯總   2019年全國各省市中考英語真題及答案匯總
  • 2020年廣東韶關中考英語真題及答案
    編輯推薦:       2020年廣東省中考英語真題及答案匯總        2020年全國各省市中考英語真題及答案匯總     最新中考資訊、中考政策、中考真題、錄取分數線     你想看的中考信息資料     盡在"中考網"微信公眾號
  • 2020中考廣東語文真題+答案+點評公布
    各科目答案將在該科考試結束後在本號火速更新,敬請期待!特別說明:答案僅供參考,實際以教育局官方公布為準。本文目錄1.2020中考廣東語文真題2.2020中考廣東語文答案3.2020中考廣東語文全卷評析4.2020中考廣東語文作文點評語文真題
  • 2020年上海中考英語真題試卷點評
    中考網整理了關於2020年上海中考英語真題試卷點評,希望對同學們有所幫助,僅供參考。   6月28日上午,上海市初中畢業統一學業考試(簡稱「中考」)英語科目順利進行。考試結束後,市教育考試院邀請了相關學科專家從育人價值、試卷內容、學科特徵等角度對試卷進行了評析。
  • 2020廣州中考英語試卷真題及答案
    廣州中考英語真題及答案  英語卷面分值:英語和英語聽說的卷面分值合計為150分  關於英語學科考試的有關說明:  按照國家《義務教育英語課程標準(2011年版)》的考試評價要求和廣州市初中英語教學的實際情況,2020年廣州市初中畢業生英語學業考試分聽說考試和紙筆考試先後進行
  • 2019南京中考英語試卷試題及答案
    2019南京 英語試卷試題及答案 2 [ 標籤: 真題 ] 2019南京中考英語試卷試題及答案 》》》 38. She gave me some advice on math. 她給了我學數學的建議。 39.
  • 2020中考廣東數學真題+答案+點評公布
    各科目答案將在該科考試結束後在本號火速更新,敬請期待!特別說明:答案僅供參考,實際以教育局官方公布為準。本文目錄1.2020中考廣東數學真題2.2020中考廣東數學答案3.2020中考廣東數學全卷評析數學真題
  • 教育科研 | 理清中考英語試卷脈絡 指導初三英語教學實踐---記成華區2017年中考英語試卷分析會
    身處教育一線的老師們都知道,中考試卷分析既能幫助我們洞察中考命題的導向,又能修正我們對新課程標準教學要求認識上的偏差;既有利於我們獲取改進英語教學的信息,更能提升我們的英語教學質量,對老師來說可謂至關重要。10月24日上午,我校區隆重舉行了「成華區2017年中考英語試卷分析會」。
  • 中考英語|風箏節氣中國畫進考題!突顯中華文化(附真題答案)
    佛山南海區西樵中學英語科組長 吳金宜:篇章選材較新穎難度與去年持平2020年廣東中考英語試卷命題與去年相比,題量和卷面總分與去年基本一致,但部分題型有所變化,全卷包括聽力理解、語法選擇、完形填空、短文填空
  • 2020廣東中考化學真題+答案+點評最新出爐
    各科目答案將在該科考試結束後在本號火速更新,敬請期待!特別說明:答案僅供參考,實際以教育局官方公布為準。本文目錄1.2020中考廣東化學真題2.2020中考廣東化學答案3.2020中考廣東化學全卷評析化學真題
  • 2020常州中考英語真題試卷
    私信:2020中考,獲取完整版答案解析+2020常州中考更多真題試卷!
  • 2015-2017廣州中考英語真題試卷簡析與方法總結
    近三年廣州中考英語真題筆試簡析:廣州中考英語題型:語法選擇,完形填空,閱讀理解,寫作。寫作部分分為三部分,根據句子寫單詞、完成句子和作文。語法選擇,完形填空和閱讀填空可以歸為同一大類:語言知識應用類。部分考生會在這種兩難選擇中糾結,而耗費大量時間,導致不夠時間,做不完試卷,或者造成習慣性放棄,即遇到難的題就放棄。廣州中考英語閱讀理解出題:1.以細節題為主。題型有細節題,判斷題,推斷題,文章主旨大意題,文章標題等。2.中考閱讀理解出題符合順序性原則。
  • 2019蘇州中考英語試卷試題及答案
    2019蘇州 英語試卷試題及答案 標籤: 真題 ] 2019蘇州中考英語試卷試題及答案 》》》 1.I』v been so alone since you went away. 自從你離開之後,我非常孤單。
  • 2017-2018年度武漢市武昌區七校10月聯考九年級英語試卷答案(word版)
    2018九年級下單元測試已經圓滿結束,中考網第一時間為大家整理了單元測試真題及答案內容,希望對各位考生及家長有所幫助,預祝大家考試取得好成績。下面是《2018九年級下單元測試英語試題答案》,供大家參考。
  • 2018年新疆自治區中考英語真題及答案匯總
    2018年新疆自治區中考英語真題及答案匯總       編輯推薦:   2017年新疆各市中考英語真題及答案匯總   >2018年全國各省市中考各科試題及答案匯總    歡迎使用手機、平板等行動裝置訪問中考網,2020中考一路陪伴同行!