大學英語四級聽力2010年12月真題

2020-12-04 新東方網

  Section A
  短對話 (11~18)
  11.
  M: Oh my god! The heat is simply unbearable here. I wish we』ve gone to the beach instead.
  W: Well, with the museums and restaurants in Washington I』ll be happy here no matter what the temperature.
  Q:What does the woman mean?
  12.
  M: How’s the new job going?
  W: Well, I’m learning a lot of new things, but I wish the director would give me some feedback.
  Q:What does the woman want to know?
  13.
  M: Can you help me work out a physical training program John?
  W: Sure, but whatever you do be careful not to overdo it. Last time I had two weeks』 worth of weight-lifting in three days and I hurt myself.
  Q: What does the man suggest the woman do?
  14.
  M: I have an elderly mother and I’m worried about her going on a plane. Is there any risk?
  W: Not if her heart is all right. If she has a heart condition, I』d recommend against it.
  Q: What does the man want to know about his mother?
  15.
  M: Why didn’t you stop when we first signaled you at the crossroads?
  W: Sorry, I was just a bit absent-minded. Anyway, do I have to pay a fine?
  Q: what do we learn from the conversation?
  16.
  M: I’m no expert, but that noise in your refrigerator doesn’t sound right. Maybe you should have it fixed.
  W: You’re right. And I suppose I』ve put it off long enough.
  Q: What will the woman probably do?
  17.
  M: I did extremely well on the sale of my downtown apartment. Now, I have enough money to buy that piece of land I』ve had my eye on and build a house on it.
  W: Congratulations!Does that mean you』ll be moving soon?
  Q: What do we learn about the man from the conversation?
  18.
  W: My hand still hurts from the fall on the ice yesterday. I wonder if I broke something.
  M: I’m no doctor, but it’s not black and blue or anything. Maybe you just need to rest it for a few days.
  Q: what do we learn about the woman from the conversation?
  長對話 (19~21)
  M: Mrs. Dawson, thanks very much for coming down to the station. I just like to go over some of the things that you told police officer Parmer at the bank.
  W: All right.
  M: Well, could you describe the man who robbed the bank for this report that we’re filling out here? Now, anything at all that you can remember would be extremely helpful to us.
  W: Well, just, I can only remember basically what I said before.
  M: That’s all right.
  W: The man was tall, six foot, and he had dark hair, and he had moustache.
  M: Very good. All right, did he have any other distinguishing marks?
  W: Um, no, none that I can remember.
  M: Do you remember how old he was by any chance?
  W: Well, I guess around 30, maybe younger, give or take a few years.
  M: Mm, all right. Do you remember anything about what he was wearing?
  W: Yes, yes, he had on a dark sweater, a solid color.
  M: OK. Um, anything else that strikes you at the moment?
  W: I remember he was wearing a light shirt under the sweater. Yes, yes.
  M: All right. Mrs. Dawson, I really appreciate what you』ve been through today. I’m just going to ask you to look at some photographs before you leave if you don’t mind. It won’t take very long. Can you do that for me?
  W: Oh, of course.
  M: Would you like to step this way with me, please?
  W: OK, sure.
  M: Thank you.
  Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
  19. What do we learn about the woman?
  20. What did the suspect look like?
  21. What did the man finally asked the woman to do?
  長對話 (22~25)
  W: Good morning, I’m calling about the job that was in the paper last night.
  M: Well, could you tell me your name?
  W: Candider Forsett.
  M: Oh yes. What exactly is it that interests you about the job?
  W: Well, I thought it was just right for me.
  M: Really? Um… Could you tell me a little about yourself?
  W: Yes. I’m 23. I』ve been working abroad.
  M: Where exactly have you been working?
  W: In Geneva.
  M: Oh, Geneva. And what were you doing there?
  W: Secretarial work. Previous to that, I was at university.
  M: Which university was that?
  W: The University of Manchester. I』ve got a degree in English.
  M: You said you』ve been working in Geneva. Do you have any special reason for wanting to come back?
  W: I thought it would be nice to be near to the family.
  M: I see, and how do you see yourself developing in this job?
  W: Well, I’m ambitious. I do hope that my career as a secretary will lead me eventually into management.
  M: I see. You have foreign languages?
  W: French and Italian.
  M: Well, I think the best thing for you to do is do reply a writing to the advertisement.
  W: Can’t I arrange for an interview now?
  M: Well, I’m afraid we must wait until all the applications are in, in writing, and we』ll then decide on the short list. If you are on the short list, of course we should see you.
  W: Oh, I see.
  M: I look forward to receiving your application in writing in a day or two.
  W: Oh, yes, yes, certainly.
  M: Ok, thank you very much. Goodbye.
  W: Thank you. Goodbye.
  Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.
  22. How did the woman get to know about the job vacancy?
  23. Why did the woman find the job appealing?
  24. What had the woman been doing in Geneva?
  25. What was the woman asked to do in the end?
  Section B
  Passage One
  One of the greatest heartbreaks for fire fighters occurs when they fail to rescue a child from a burning building because the child, frightened by smoke and noise, hides under a bed or in a closet and is later found dead. Saddest of all is when children catch a glimpse of the masked fire fighter but hide because they think they have seen a monster. To prevent such tragedies, fire fighter Eric Velez gives talks to children in his community, explaining that they should never hide during a fire. He displays fire fighters』 equipment, including the oxygen mask, which he encourages his listeners to play with and put on. 「If you see us,」 Velez tells them, 「don’t hide! We are not monsters. We have come to rescue you.」 Velez gives his presentations in English and Spanish. Growing up in San Francisco, he learnt Spanish from his immigrant parents. Velez and other fire fighters throughout North America, who give similar presentations, will never know how many lives they save through their talks. But it’s a fact that informative speaking saves lives. For example, several months after listening to an informative speech, Pete Gentry in North Carolina rescued his brother who is choking on food, by using the method taught by student speaker, Julie Paris. In addition to saving lives, informative speakers help people learn new skills, solve problems and acquire fascinating facts about the exciting world in which they live.
  26 Why do some children trapped in a burning building hide from masked fire fighters?
  27 What does the passage tell us about fire fighter Eric Velez?
  28 What do we learn about Pete Gentry?
  29 What message is the speaker trying to convey?
  Passage Two
  Some people want to make and save a lot of money in order to retire early. I see people pursuing higher paying and increasingly demanding careers to accomplish this goal. They make many personal sacrifices in exchange for income today. The problem is that tomorrow might not come. Even if it all goes according to plan, will you know how to be happy when you are not working if you spend your entire life making money? More importantly, who will be around for you to share your leisure time with? At the other extreme are people who live only for today. Why bother saving when I might not be here tomorrow, they argue. The danger of this approach is that tomorrow may come after all. And most people don't want to spend all their tomorrows working for a living. The earlier neglect of saving, however, makes it difficult not to work when you are older. You maybe surprise to hear me say that if you must pick an extreme I think it's better to pick the spend-all approach. As long as you don't mind continuing to work, assuming your health allows, you should be OK. At least, you are making use of your money, and hopefully deriving value and pleasure from it. Postponing doing what you love and being with people you love until retirement can be a mistake. It may never come. Retirement can be a great time for some people. For others, it is a time of boredom, loneliness and poor health.
  30 Why do some people pursue higher paying but demanding careers?
  31 What is the danger facing people who live only for today?
  32 What does the speaker seem to advocate?
  Passage Three
  Imagine that someone in your neighborhood broke the law, and the judge put the whole neighborhood under suspicion. How fair will that be? Well, it happens everyday to high schoolers. Just because some students have stolen things in shops, all of us are treated like thieves. Even though I』d never steal.
  Store employees looked at me like I’m some kind of hardened criminal. For example, during one lunch period, my friend Denny and I went to the Graben Gore Restaurant to have a hot dog. We arrived to find a line of students waiting outside. A new sign in the window told the story. 「No more than two students at a time」. After 15 minutes, we finally got in. But the store manger laid the evil eye on us. I asked him about the new sign, and he said, 「You kids are stealing too much stuff.」 You kids? Too much stuff? We were not only assumed to be thieves, but brilliant, greedy thieves. The most annoying thing though, is the way employees watched my friends and me. It’s horrible.
  Once, at a drug store, I was looking around and found a guy standing on a large box, stocking the shelves. He was watching my hands, more than he was watching his own. I showed him that my hands were empty. He got down off his box and rushed off, as if he was going to get the store manger. How crazy is that!
  33. What does the speaker find to be unfair?
  34. What measure did the Graben Gore Restaurant take to stop stealing?
  35. What happened in a drug store that greatly annoyed the speaker?
  Section C
  Writing keeps us in touch with other people. We write to communicate with relatives and friends. We write to preserve our family histories so our children and grandchildren can learn and appreciate their heritage. With computers and Internet connections in so many households, colleges, and businesses, people are e-mailing friends and relatives all the time -- or talking to them in writing in online chat rooms. It is cheaper than calling long distance, and a lot more convenient than waiting until Sunday for the telephone rates to drop. Students are e-mailing their professors to receive and discuss their classroom assignments and to submit them. They are e-mailing classmates to discuss and collaborate on homework. They are also sharing information about concerts and sports events, as well as jokes and their philosophies of life.
  Despite the growing importance of computers, however, there will always be a place and need for the personal letter. A hand-written note to a friend or a family member is the best way to communicate important thoughts. No matter what the content of the message, its real point is, "I want you to know that I care about you." This writing practice brings rewards that can’t be seen in bank accounts, but only in the success of human relationships.
  Section A短對話答案
  11. A) The man should visit the museums. B) She can’t stand the hot weather.
  C) The beach resort is a good choice. D) She enjoys staying in Washington.
  答案:D
  解析:Woman最後說到I』ll be happy here no matter what the temperature. 這表明了她待在這裡很愉快,很享受待在華盛頓,故選D。
  12. A) Her new responsibilities in the company.
  B) What her job prospects are.
  C) What the customers』 feedback is.
  D) The director’s opinion of her work.
  答案:D
  解析:Woman說到but I wish the director would give me some feedback. 這表明了她希望得到director的意見(即反饋),故選D。
  13. A) Combine her training with dieting.
  B) Repeat the training every three days.
  C) Avoid excessive physical training.
  D) Include weightlifting in the program.
  答案:C
  解析:Man以自己上次因運動(舉重)過量而受傷為例,建議女士應該量力而行,避免過量運動,故選C。
  14. A) When she will return home. B) Whether she can go by herself.
  C) Whether she can travel by air. D) Whether she will completely recover.
  答案:C
  解析:Man開頭就說到I’m worried about her going on a plane. 從中可知,他擔心的是年老的母親能不能乘飛機,故選C。
  15. A) The woman knows how to deal with the police.
  B) The woman had been fined many times before.
  C) The woman had violated traffic regulations.
  D) The woman is good at finding excuses.
  答案:C
  解析:警察開頭問到 Why didn’t you stop when we first signaled you at the crossroads? 通過這句話就可以知道女士沒有遵守交通規則,故選C。
  16. A) Switch off the refrigerator for a while.
  B) Have someone repair the refrigerator.
  C) Ask the man to fix the refrigerator.
  D) Buy a refrigerator of better quality.
  答案:B
  解析:Man說到 Maybe you should have it fixed,女士回答到You’re right.
  這說明女士也同意男士的看法,但並未提到讓這個男士來修,故選B。
  17. A) He owns a piece of land in the hometown area.
  B) He has got enough money to buy a house.
  C) He can finally do what he has dreamed of..
  D) He is moving into a bigger apartment.
  答案:C
  解析:Man第二句話說到Now, I have enough money to buy that piece of land I』ve had my eye on and build a house on it. 表明他能實現買地建房的理想了,故選C。
  18. A) She is black and blue all over.
  B) She has to go to see a doctor.
  C) She stayed away from work for a few days.
  D) She got hurt in an accident yesterday.
  答案:D
  解析:Woman說的第一句話是My hands still hurts from the fall on the ice yesterday.從中可知這位女士昨天在冰上滑倒受傷了,但是男士認為傷勢並不嚴重,只建議她休養幾天就可以了,不必去看醫生。C是較強的幹擾項,應該是女士現在需要休息而不是過去已經休息了幾天,故選D。
  Section A短對話答案
  11. A) The man should visit the museums. B) She can’t stand the hot weather.
  C) The beach resort is a good choice. D) She enjoys staying in Washington.
  答案:D
  解析:Woman最後說到I』ll be happy here no matter what the temperature. 這表明了她待在這裡很愉快,很享受待在華盛頓,故選D。
  12. A) Her new responsibilities in the company.
  B) What her job prospects are.
  C) What the customers』 feedback is.
  D) The director’s opinion of her work.
  答案:D
  解析:Woman說到but I wish the director would give me some feedback. 這表明了她希望得到director的意見(即反饋),故選D。
  13. A) Combine her training with dieting.
  B) Repeat the training every three days.
  C) Avoid excessive physical training.
  D) Include weightlifting in the program.
  答案:C
  解析:Man以自己上次因運動(舉重)過量而受傷為例,建議女士應該量力而行,避免過量運動,故選C。
  14. A) When she will return home. B) Whether she can go by herself.
  C) Whether she can travel by air. D) Whether she will completely recover.
  答案:C
  解析:Man開頭就說到I’m worried about her going on a plane. 從中可知,他擔心的是年老的母親能不能乘飛機,故選C。
  15. A) The woman knows how to deal with the police.
  B) The woman had been fined many times before.
  C) The woman had violated traffic regulations.
  D) The woman is good at finding excuses.
  答案:C
  解析:警察開頭問到 Why didn’t you stop when we first signaled you at the crossroads? 通過這句話就可以知道女士沒有遵守交通規則,故選C。
  16. A) Switch off the refrigerator for a while.
  B) Have someone repair the refrigerator.
  C) Ask the man to fix the refrigerator.
  D) Buy a refrigerator of better quality.
  答案:B
  解析:Man說到 Maybe you should have it fixed,女士回答到You’re right.
  這說明女士也同意男士的看法,但並未提到讓這個男士來修,故選B。
  17. A) He owns a piece of land in the hometown area.
  B) He has got enough money to buy a house.
  C) He can finally do what he has dreamed of..
  D) He is moving into a bigger apartment.
  答案:C
  解析:Man第二句話說到Now, I have enough money to buy that piece of land I』ve had my eye on and build a house on it. 表明他能實現買地建房的理想了,故選C。
  18. A) She is black and blue all over.
  B) She has to go to see a doctor.
  C) She stayed away from work for a few days.
  D) She got hurt in an accident yesterday.
  答案:D
  解析:Woman說的第一句話是My hands still hurts from the fall on the ice yesterday.從中可知這位女士昨天在冰上滑倒受傷了,但是男士認為傷勢並不嚴重,只建議她休養幾天就可以了,不必去看醫生。C是較強的幹擾項,應該是女士現在需要休息而不是過去已經休息了幾天,故選D。
  Section A長對話答案
  19. What do we learn about the woman?
  【答案】D She was a witness to the crime.
  【解析】文中男士需要女士描述一下搶劫銀行的人(describe the man who robbed the bank)。選項中B提到了robbery,但是對話中沒有說明女士是受害者(victim);D選項提到了她目擊了某個犯罪經過,robbery顯然是crime的一種。
  20. What did the suspect look like?
  【答案】A A tall man with dark hair and a moustache.
  【解析】原文中提到The man was tall, six foot, and he had dark hair, and he had moustache.,對應選項A。
  21. What did the man finally asked the woman to do?
  【答案】A Identify the suspect from pictures.
  【解析】對話結尾處,男士要求女士look at some photographs,很顯然,他的目的是讓女士通過照片來辨別嫌疑人。因此選擇A。
  22. How did the woman get to know about the job vacancy?
  【答案】A By reading a newspaper ad.
  【解析】 job vacancy指空缺的職位。在對話一開始,女士就說到她的目的:I’m calling about the job that was in the paper last night.從這句話中可以看出她得知職位信息的來源是the paper last night,對應A選項。
  23. Why did the woman find the job appealing?
  【答案】B She could work close to her family.
  【解析】本題關鍵詞是appealing,意為引起興趣的。女士提到她喜歡這份工作的原因是be near to the family.,close是near的同義替換詞,因此選擇B選項。
  24. What had the woman been doing in Geneva?
  【答案】C Working as a secretary.
  【解析】女士提到她在日內瓦做了一些secretarial work,也就是選項C中的secretary。雖然她也提到之前在大學學習,但是她取得的學位是a degree in English,而非選項D中的a degree in French.
  25. What was the woman asked to do in the end?
  【答案】C Send in a written application as soon as possible.
  【解析】對話中女士希望得到面試機會,但是男士要求先要遞交書面申請(reply a writing to the advertisement),並不是所有人都能得到面試機會,因此選擇答案C。
  Section B第一篇答案
  26 Why do some children trapped in a burning building hide from masked fire fighters?
  【解析】D) They mistake the firefighters for monsters.
  細節題,從開始when children catch a glimpse of the masked fire fighter but hide because they think they have seen a monster一句中便可得出因為不熟悉消防人員戴面具的形象,孩子們以為來救援的消防人員是怪獸,所以躲起來。所以選D。其他選項文中都沒有涉及到。
  27 What does the passage tell us about fire fighter Eric Velez?
  【解析】B) He often teaches children what to do during a fire.
  本篇文章大篇幅講的是Eric Velez給社區裡的孩子講解消防知識,讓他們熟悉消防人員及消防工具的過程。選項A,put out fire雖然是Eric Velez的工作,但是本文重點不是在其消防員救活這個工作上,C、D選項很容易就可以排除。所以選B。
  28 What do we learn about Pete Gentry?
  【解析】A) He saved the life of his brother choking on food.
  細節題,從Pete Gentry in North Carolina rescued his brother who is choking on food一句便可得出答案,文章中關於Pete Gentry的主要信息就是他救了噎著食物的弟弟。所以選A。做題時一定要把人名及其所做的事準確對應起來。
  29 What message is the speaker trying to convey?
  【解析】D) Informative speeches can save lives.
  主旨題,本文舉了一個大例子,一下小例子來證明教育性的演說有救人性命的好處。雖然在文章最後也列舉了下其他好處,但是主旨還是拯救生命。所以選D。其他幾個選項都主要講細節處,很容易就可以排除。
  聽力答案及解析(SecB 第二篇)
  聽力文章分析:
  本篇聽力講述的是截然不同的兩種生活態度,一種是「make and save a lot of money in order to retire early」,另一種則是「live only for today」,作者在陳述兩種不同態度之後,針對兩種態度給出了自己的看法「it's better to pick the spend-all approach」。本篇聽力不是太難,沒有較難的詞彙,雖然有幾個需要注意的句式,如:「At the other extreme are people who live only for today. Why bother saving… 」等,但是通過上下文也是不難理解的,而且結構也比較清楚,基本上可以分為三部分:兩種不同的態度和作者的觀點,所考察的三道題也上針對了這三個主要的點。由此可見,聽聽力的時候依然首先要從全文來把握,把握文章的要點,在把握要點的基礎上,有重點的去聽一些細節,如與要點相關的原因和後果,以及作者本人對這些事情的看法,遇到與此相關的信號詞或者關鍵詞時就一定要注意重點記憶。
  答案及解析:
  30 C) To make money for early retirement.
  本題考察原因,問為什麼人們喜歡比較苛求但收入較高的工作,其實聽力一開始就用in order to 給出了原因,即:retire early,所以選C項。
  31 A) They may have to continue to work in old age.
  本題考察後果,問只為當下而活的人面臨著什麼危險,從「The earlier neglect of saving, however, makes it difficult not to work when you are older.」中可以看出A是正確選項,及在年老時有可能不得不繼續工作。
  32 B) Enjoying yourself while you can.
  本課考察文章作者的態度,從 「Postponing doing what you love and being with people you love until retirement can be a mistake.」中可以看出,作者認為想等到退休後再做自己想做的事情以及和自己喜歡的人在一起可能是一種錯誤,所以選B,即趁著自己還可以的時候要懂得享受生活。
  2010年12月四級聽力篇章難度與以往持平,沒有太大的提高或降低,文字長度依舊是250字左右,題材是記敘文和說明文,介紹人物故事和社會生活。解題方法可以採用取頭取尾地方法,運用這個技巧我們可以成功解決多道題目。
  第一篇記敘文介紹了一位消防員的故事,他為社區的兒童做了一個講座,告訴他們在大火中看到消防員一定要出來,而不要找角落裡躲避起來。這篇文章的大意可以再開頭第一句「One of the greatest heartbreaks for firefighters occurs when they fail to rescue a child from a burning building because the child, frightened by the smoke and noise, hides under a bed over a closet, and is later found dead」. 再結合最後一句話: 「In addition to saving lives, informative speakers help people learn new skills, solve problems and acquire fascinating facts about the exciting world in which they live. 從這兩句話我們可以順利地得出第26題為什麼有些兒童看到消防員會躲起來的答案,也可以得出第29題的答案作者想通過這篇文章的出什麼結論。
  第二篇說明文介紹社會生活,主題是我們是否應該在年輕的時候拼命工作準備好養老金。開頭第一句話Some people may want to make and save a lot of money in order to retire early.就可以告訴我們這篇文章的話題了。結尾一句話告訴了我們作者提倡的生活態度,Postponing doing what you love and being with people you love until retirement can be a mistake. 在這篇文章中作者提出了兩種生活態度,一種是拼命工作積攢養老金,為老年生活做準備。另一種則是活在當下的態度。
  第三篇還是記敘文,夾敘夾議。開頭第一句話說Imagine that someone in your neighborhood broke the law and the judge put the whole neighborhood under suspicion, how fair would that be? Well! It happens everyday to high-schoolers. 一些高中生犯了錯所有的高中生都會受到懲罰。作者開門見山的提出了一個非常不公平的待遇,這句話即是第33題的答案。結尾作者講述了一個故事,一些高中生偷東西被抓,導致作者自己去商店明明沒有偷東西卻當做做小偷。這個故事即是第35題的答案。
 

(實習編輯:朱琳)

相關導讀:

>>>2012年英語四六級備考--有效利用歷年真題

>>>新東方學員四級高分心得

小編推薦:

>>>2012四級聽力-常見提問方式

>>>四級聽力-複習四大技巧

>>>六級聽力-複合式聽寫重在找準方法

更多內容請關注》》新東方網四六級頻道
新東方四六級》》課程推薦

相關焦點

  • 大學英語四級聽力1998年6月真題
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>四級真題>正文大學英語四級聽力1998年6月真題 2012-05-02 11:35 來源:網際網路
  • 大學英語四級聽力2000年1月真題
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>四級真題>正文大學英語四級聽力2000年1月真題 2012-05-02 11:34 來源:網際網路
  • 2020年12月英語四級真題答案解析 英語四級聽力閱讀翻譯作文真題...
    英語四級答案完整版!2020年12月英語四級試卷一\試卷二\試卷三真題及答案解析,英語四級真題及答案、四級聽力答案、英語四級選詞填空\四級仔細閱讀\長篇閱讀、作文範文、四級翻譯真題答案詳解。2020年12月英語四級聽力及答案解析:短篇新聞1A poisonous fish which has a sting strong enough to kill a human is invading the Mediterranean, warned scientists.
  • 張麗敏:2013年12月英語四級聽力解析
    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文張麗敏:2013年12月英語四級聽力解析 2013-12-19 13:52 來源:新東方網
  • 2019年12月四級聽力真題及解析(廣州新東方)
    以下內容是2019年12月四級聽力解析(廣州新東方)供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可以參與線上直播,與線上老師隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2019年12月英語四六級真題解析專題。
  • 2020年9月大學英語四級聽力答案(鄭州新東方)
    以下內容是2020年大學英四級聽力試題及答案,供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注2020年9月英語四六級真題解析專題。
  • 2020年12月四級聽力真題解析—短文(上海新東方)
    以下內容是2020年12月四級聽力真題解析—短文(新東方大學事業部上海中心)供各位考生參考!新東方網四六級頻道第一時間更新公布英語四六級真題答案。同時廣大考生還可隨時@新東方網四六級微博及公眾號,與線上老師以及考生隨時互動答疑,敬請廣大考生密切關注新東方網四六級頻道以及2020年12月英語四六級真題解析專題。
  • 2005年6月大學英語六級聽力考試真題
    新東方網>大學教育>四六級>四六級真題>六級真題>正文2005年6月大學英語六級聽力考試真題 2012-05-04 10:04 來源:網際網路
  • 2020年6月英語四級聽力必備詞彙:交通
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>詞彙>正文2020年6月英語四級聽力必備詞彙:交通 2020-05-15 19:14 來源:
  • 2019英語四級12月真題答案 2019年下半年英語四級翻譯寫作範文答案
    2019年下半年英語四級真題答案昨天結束了,你這次考過了嗎?小編附上2019年12月英語四級聽力閱讀真題答案寫作翻譯範文匯總,看看你能考多少分吧!2019年12月英語四級真題答案寫作範文 【摘要】2019年下半年英語四級真題答案昨天結束了,你這次考過了嗎?小編附上2019年12月英語四級聽力閱讀真題答案寫作翻譯範文匯總,看看你能考多少分吧!
  • 2010年考研英語一小作文真題解析與參考範文
    Use " postgraduate』association " instead.(10 points)        真題解析        2010年考研英語(一)小作文考察了告示這種題型。在2009年10月22日教育部考試中心出版的《考試大綱》和《考試分析》中並未提到告示,但從2004年考研大綱改革以來,歷年教育部考試中心出版的《大綱解析》一書中均詳細講解了告示的寫法。2009年8月25日出版的《大綱解析》中將小作文明確分為書信類應用文和告示類應用文兩大題型,詳盡分析了告示的寫作方法,並提供了六篇告示範文。
  • 2012年12月英語四級閱讀真題及答案下載
    推薦閱讀:  2014年6月英語四級新題型閱讀真題及答案下載  2013年12月英語四級新題型閱讀真題及答案下載  2013年6月英語四級閱讀真題及答案下載  2012年12月英語四級閱讀真題及答案下載  2012年6月英語四級閱讀真題及答案下載
  • 2017年6月英語四級聽力高頻詞彙:A開頭
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>聽力>正文2017年6月英語四級聽力高頻詞彙:A開頭 2017-05-17 16:27 來源:
  • 2017年12月英語四級聽力美文第1篇:Happiness
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>聽力>正文2017年12月英語四級聽力美文第1篇:Happiness 2017-08-22 10:46
  • 2017年6月英語四級翻譯技巧:轉態譯法
    2017年6月英語四級翻譯技巧:轉態譯法  2017年6月英語四級翻譯技巧十九個 (2014年12月四級真題)   【參考譯文】It has been listed as an endangered species due to its very limited number.
  • 2019年12月大學英語四級分值分布明細
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>正文2019年12月大學英語四級分值分布明細 2019-12-07 17:01 來源:新東方網整理
  • 2020年7月英語四級分值明細
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>正文2020年7月英語四級分值明細 2020-06-03 23:11 來源:新東方網整理
  • 2017年12月大學英語四級翻譯真題解析(新東方版)
    新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文2017年12月大學英語四級翻譯真題解析(新東方版) 2017-12-16 13:39 來源:新東方在線
  • 四級真題答案解析 最新2019年12月英語四級答案第二套
    2019年12月英語四級聽力答案解析:聽力篇章3Passage 3  After tough workout or a day full of physical activity, it’s common to find your muscles aching, but where do these
  • 2017年6月英語四級翻譯技巧:轉換詞性
    新東方網>大學教育>四六級>複習輔導>四級>四級輔導>翻譯>正文2017年6月英語四級翻譯技巧:轉換詞性 2017-05-17 16:27 來源:新東方網整理