2014年6月大學英語四級長篇閱讀真題解析(福州新東方)

2021-01-11 新東方網

新東方網>大學教育>四六級>真題解析>四級解析>正文

2014年6月大學英語四級長篇閱讀真題解析(福州新東方)

2014-06-17 11:56

來源:新東方網

作者:陳錦斌

  2014年6月英語四級真題及答案|2014年6月英語六級答案解析

  2014年6月全國英語四六級考試於6月14日舉行,新東方網四六級頻道第一時間更新公布2014年6月英語四六級真題及解析,並邀請北京新東方四六級教師團隊進行考後試題解析,請同學們密切關注新東方網四六級頻道及2014年英語四六級真題解析專題。收聽新浪微博@新東方網四六級了解最新消息。

  第一篇:The End of the Book?
  答案及解析:
  46. Authors still published in printed versions will be considered important ones.
  答案:C
  解析:對應C段末句。
  47. Some people are still in favor of printed books because of the sense of touch they can provide.
  答案:N
  解析:對應N段第三句。
  48. The radio business has changed greatly and now attracts more listeners.
  答案:J
  解析:對應J段最後兩句。
  49. Contrary to many people’s prediction of its death, the film industry survived.
  答案:H
  解析:對應H段第二句。
  50. Remarkable changes have taken place in the book business.
  答案:A
  解析:對A段的概括。
  51. Old technology sometimes continues to exist because of its reliability.
  答案:L
  解析:對應L段第三句。
  52. The increase of e-book sales will force the book business to make changes not seen for centuries.
  答案:B
  解析:對應B段第三句。
  53. A new technology is unlikely to take the place of an old one without a clear advantage.
  答案:F
  解析:對應F段第一句。
  54. Paperbacks of popular literature are more likely to be replaced by e-books.
  答案:A
  解析:對應A段第一句。
  55. A house with a fireplace has a stronger appeal to buyers.
  答案:M
  解析:對應M段第三句。
  第二篇:The Touch-Screen Generation
  答案及解析:
  46.The author attended the conference, hoping to find some guiding principles for parenting in the electronic age.
  答案:D
  解析:對應D段第一句
  47.American parents are becoming more doubtful about the benefits technology is said to bring to their children.
  答案:G
  解析:G段第一句
  48.Some experts believe that human intelligence develops by the use of hands.
  答案:A
  解析:對應A段最後一句
  49.The author found a former Montessori teacher strict control over her kids』 screen time.
  答案:E
  解析:E段能找到標誌詞Montessori teacher。
  50.Research shows interaction with people is key to babies』 brain development.
  答案:C
  解析:C段第二句。
  51.So far there has been no scientific proof of the educational benefits of iPads.
  答案:H
  解析:H段出現iPad,同時proved 是proof的動詞形式
  52.American parents worry that overuse of tablets will create problems with their kids』 interpersonal relationships.
  答案:G
  解析:G段的最後一句。
  53.The author expected developers of children’s apps to specify the benefits of the new technology.
  答案:D
  解析:D段的末句關鍵詞technology,同時出現benefits.
  54.The kids at the gathering were more fascinated by the iPads than by the helicopter.
  答案:A
  解析:A段第三句出現helicopter, 第四句iPads 也與文章對應。
  55.The author permits her children to use the screen for at most half an hour a day.
  答案:F
  解析:F段第四句, half an hour a day復現,permissive對應permits.
  第三篇:The Touch-Screen Generation
  答案及解析:
  46.Nowadays people respect the privacy of grief more than in the past.
  答案:H
  解析:對應H段末句。
  47.Infants cry to attract attention for survival.
  答案:C
  解析:C段第二句
  48.There is no scientific evidence as yet that animal can shed tears from emotion.
  答案:A
  解析:對應A段最後一句
  49.Tears can perform certain communicative function which words cannot.
  答案:L
  解析:L段第二句。
  50.Our ability to experience sympathy is essential to the development of civilization.
  答案:N
  解析:N段第二句。
  51.People are more incline to cry when suffering minor form of depression.
  答案:F
  解析:F段最後一句
  52.Sometimes people cannot cry despite genuine grief.
  答案:H
  解析:H段第一句。
  53.In humans』 long history,tears have developed an essential role in social relationships.
  答案:M
  解析:M段第二句。
  54.Men are less likely to give reason for their tears.
  答案:D
  解析:D段第but轉折詞之後。
  55.Crying has long been associated with art.
  答案:J
  解析:J段首句。



 (實習編輯:王尋)

  版權聲明:本文系新東方網獨家稿件,版權為新東方網所有。未經允許,嚴禁轉載,否則必將追究法律責任。

官方微信:四六級小助手 (微信號:koolearncet)

四六級免費好課、聽說讀寫譯方法、四六級最新資訊、海量過級資料!
掃描左側二維碼,關注免費領取!

名稱名稱

300次下載

微信掃碼關注"新東方網"服務號

即可立刻獲取!

版權及免責聲明

① 凡本網註明"稿件來源:新東方"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬新東方教育科技集團(含本網和新東方網) 所有,任何媒體、網站或個人未經本網協議授權不得轉載、連結、轉貼或以其他任何方式複製、發表。已經本網協議授權的媒體、網站,在下載使用時必須註明"稿件來源:新東方",違者本網將依法追究法律責任。

② 本網未註明"稿件來源:新東方"的文/圖等稿件均為轉載稿,本網轉載僅基於傳遞更多信息之目的,並不意味著贊同轉載稿的觀點或證實其內容的真實性。如其他媒體、網站或個人從本網下載使用,必須保留本網註明的"稿件來源",並自負版權等法律責任。如擅自篡改為"稿件來源:新東方",本網將依法追究法律責任。

③ 如本網轉載稿涉及版權等問題,請作者見稿後在兩周內速來電與新東方網聯繫,電話:010-60908555。

相關焦點